BANIVAL krema 10 vrečk po 3 ml

19,00 €
Na zalogi
SKU
1052846
BANIVAL krema –lajša težave pri Balanitisu, Balanopostitisu in pri vnetjih zaradi fimoze ( pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa ).Deluje proti-virusno, proti-bakterijsko in proti-glivično.
Sestava: Ozoile, hialuronska kislina, beli vosek in čajevec.

NASVET: za še boljšo učinkovitost pred uporabo Banivala , očistite mesta nanosa z ActiMaris sensitiv raztopino. https://www.z-pharm.si/medicinski-pripomocki/oskrba-rane/actimaris-raztopina-300-ml

BANIVAL
krema
ERBAGIL
Balanitis, Balanopostitis in fimozni post-balanopostitis (pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa in pri vnetjih zaradi fimoze).
z OZOILE®
Erbagil patent
Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatomGLAVNE SESTAVINE
OZOILE® (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca), natrijev hialuronat, čebelji vosek.
OZOILE®
Biološki induktor
blaži vnetne procese,rdečico, srbenje, pekoči občutek in otekanja. Prenese kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva.
VITAMIN E ACETAT
Nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale.
HIALURONSKA KISLINA
Vključuje Ozoile učinek v regeneraciji tkiva ter daje ton in čvrstost.
ČEBELJI VOSEK
Ima regenerativne in proti vnetne lastnosti. Ohranja vlago in zagotavlja zaščitno pregrado, kar poveča ponovno epitelizacijo.
OLJE IZ LISTOV MELALEUCA ALTERNIFOLIA (čajevca)
Izboljša proti-glivično delovanje Ozoila.

INDIKACIJE
Lajša težave pri Balanitisu, Balanopostitisu in fimoznem post-balanopostitisu neodvisno od vzroka. Deluje proti-virusno, proti-bakterijsko in proti-glivično. Blaži težave v preventivi, vzdrževanju in terapiji pri težavah na koži in sluznici, ki so prizadeta zaradi vnetja, draženja, rdečice, srbenja, pekočega občutka in luščenja zaradi patogenov.

UPORABA
Temeljito očistite prizadeto območje s čistilnim sredstvom, npr. z ActiMaris raztopino ali Idrozoilom. Na prizadeto območje nanesite zjutraj in zvečer 5 zaporednih dni.

NAVODILA
Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinskega izdelka po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Trdno zaprite vrečko po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih. Datum uporabnosti do se nahaja na embalaži.
Samo za zunanjo uporabo.

PAKIRANJE
10 vrečk po 3 ml

Mikrobiološki test
Kožni alergijski test
Citotoksični test
brez glutena
brez barvil
brez alergenov
brez konzervansov
Uvoznik in distributer: Z PHARM d.o.o.., Dunajska cesta 181,1000 Ljubljana
040 457 767, www.z-pharm.si , info@z-pharm.si

Več informacij
Special Price 17,10 €
Special Price From Date 23. feb. 2024
Special Price To Date 31. mar. 2024
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BANIVAL krema 10 vrečk po 3 ml