Arhiv: Januar 2021

  1. Vrhunska naravna kozmetika

    Vrhunska naravna kozmetika

    Na področju kozmetike obstajajo najrazličnejši pristopi in cela vrsta različnih proizvodov. Vsi ponujajo zdravo, lepo in brezhibno kožo obraza, dekolteja, rok in ostalih delov telesa. Obstajajo dnevne ali nočne kreme, kreme za obraz ali telo, pilingi, serumi, kreme za mlado ali starejšo kožo in tako naprej. Mnoge med vami prisegate na svojo izbrano in preizkušeno kozmetiko. Nekatere ste zamenjale že vrsto različnih proizvodov, pa še vedno niste našle prave. Največji problem pri odločanju oziroma iskanju prave kozmetike za vas je, da se rezultati uporabe ne pokažejo tako hitro in je zato potrebna dolgotrajnejša uporaba. Seveda pa pri vsem tem igra pomembno vlogo tudi genetika. To pomeni, da imate nekatere že prirojeno lepo, neproblematično kožo, druge pa izredno problematično, kjer ni opaziti bistvenega učinka tudi z uporabo najboljše in najdražje oskrbe.

    Zaradi odličnih izkušenj s prodajo medicinskih pripomočkov podjetja Erbagil

    Preberi več »
  2. Kaj morate vedeti o prehrani vašega dojenčka?

    Kaj morate vedeti o prehrani vašega dojenčka?

    ODRAŠČANJE, VZGOJA IN HRANJENJE OTROK SO UMETNOST, DOJENČKOVA PREHRANA PA JE ZNANOST!

    Dojenčkova prehrana ni nikoli bolj pomembna kot ravno v prvem letu starosti. Materino mleko je za dojenčka, kravje pa za telička. Da bi se otrok pravilno in zdravo razvijal, potrebuje zdravo in uravnoteženo prehrano. V prvih mesecih življenja je za zdrave in donošene otroke najbolj primerna hrana materino mleko, saj po svoji sestavi idealno ustreza potrebam dojenčka. Kadar pa dojenje zaradi različnih vzrokov ni možno, ali ima mati premalo mleka, se svetuje hranjenje s prilagojenimi formulami za dojenčke.

    Prehrana dojenčkov je specifična in zahtevna, zato staršem velikokrat povzroča preglavice ter vzbuja dvome. To se kaže na tak način, da otrok zavrača določeno vrsto hrane, ima težave kot so: polivanje, napenjanje, krči, napredovanje na teži, ali pa je na hrano celo alergičen. Za vse to obstajajo različne vrste hrane za dojenčke, tako da je izbira ustrezni

    Preberi več »
  3. Ultrazvočna revolucija v negi kože, sklepov in mišic

    Ultrazvočna revolucija v negi kože, sklepov in mišic

    Okolje vpliva na vašo kožo

    Vaša koža je iz dneva v dan izpostavljena UV sevanju, mrazu, nečistemu zraku, stresu ali drugim vplivom okolja. V starosti med 20 in 30 let se obnova celic upočasni. Koža je manj mladostna in razvijejo se prve gube. Kreme, pilingi in masaže izboljšajo videz kože, vendar delujejo samo površinsko. Hranilne sestavine ne prodrejo v globlje plasti kože, kjer poteka celična obnova. Emmi skin intense predstavlja popolnoma drugačen pristop, saj ta ultrazvočna tehnologija deluje globinsko. Odpira novo obdobje za ohranjanje lepe in zdrave kože.

    Za zdravo in lepo kožo ter bolečine v sklepih in mišicah

    Emmi skin intense predstavlja razvoj v skladu z znanstvenimi spoznanji nemških strokovnjakov. Proizvod se nanaša na preizkušeno in sodobno ultrazvočno tehnologijo z globinskim učinkom EMAG AG. Set Emmi skin intense uporabite v kombinaciji z eno ali vsemi  od treh ultrazvočnih krem (Emmi-skin H ultrazvočna krema s hi

    Preberi več »