Kaj morate vedeti o prehrani vašega dojenčka?

ODRAŠČANJE, VZGOJA IN HRANJENJE OTROK SO UMETNOST, DOJENČKOVA PREHRANA PA JE ZNANOST!

Dojenčkova prehrana ni nikoli bolj pomembna kot ravno v prvem letu starosti. Materino mleko je za dojenčka, kravje pa za telička. Da bi se otrok pravilno in zdravo razvijal, potrebuje zdravo in uravnoteženo prehrano. V prvih mesecih življenja je za zdrave in donošene otroke najbolj primerna hrana materino mleko, saj po svoji sestavi idealno ustreza potrebam dojenčka. Kadar pa dojenje zaradi različnih vzrokov ni možno, ali ima mati premalo mleka, se svetuje hranjenje s prilagojenimi formulami za dojenčke.

Prehrana dojenčkov je specifična in zahtevna, zato staršem velikokrat povzroča preglavice ter vzbuja dvome. To se kaže na tak način, da otrok zavrača določeno vrsto hrane, ima težave kot so: polivanje, napenjanje, krči, napredovanje na teži, ali pa je na hrano celo alergičen. Za vse to obstajajo različne vrste hrane za dojenčke, tako da je izbira ustreznih živil odvisna od potencialnih težav, starosti in teže vašega dojenčka. Polnih 18 let sem se ukvarjal s prehrano dojenčkov kot direktor priznane nemške blagovne znamke Milupa.

Ker imamo na področju prehrane za dojenčke dolgoletne izkušnje, smo se že pred dobrimi 10 leti odločili, da vam ponudimo možnost enostavnega, hitrega in udobnega nakupa preko naše spletne trgovine Z PHARM. Gre za prvo specializirano spletno trgovino s prehrano za dojenčke Milupa. V 10 letih smo postopoma dodajali asortimanu še ostale izdeke (proizvode za dojenčke Philips Avent, medicinske pripomočke in mnoge druge produkte).

Prehrano in nasvete lahko zaupate nam, vi pa se raje popolnoma posvetite vzgoji vaših malčkov. Za nasvete se lahko obrnete na naš email naslov info@z-pharm.si ali na telefon 040 457 767, ki ga dviguje direktor podjetja Z-Pharm Mag. Zdravko Plečnik mag. farm.

Nakup od doma ne zahteva veliko časa, ni vam potrebno iskati parkirnega mesta, naročate lahko 24 ur na dan, poleg tega pa vam kupljenega ni potrebno nositi in prevažati domov. Naše cene so zelo konkurenčne, tako da poleg časa prihranite tudi denar. 

Za starše dvojčkov in trojčkov nudimo poseben popust na podlagi Milupa kartice. Slednjo pridobite na podlagi rojstnih listov in izpolnjene izjave pri uvozniku milupe za Slovenijo.