Ultrazvočna revolucija v negi kože, sklepov in mišic

Okolje vpliva na vašo kožo

Vaša koža je iz dneva v dan izpostavljena UV sevanju, mrazu, nečistemu zraku, stresu ali drugim vplivom okolja. V starosti med 20 in 30 let se obnova celic upočasni. Koža je manj mladostna in razvijejo se prve gube. Kreme, pilingi in masaže izboljšajo videz kože, vendar delujejo samo površinsko. Hranilne sestavine ne prodrejo v globlje plasti kože, kjer poteka celična obnova. Emmi skin intense predstavlja popolnoma drugačen pristop, saj ta ultrazvočna tehnologija deluje globinsko. Odpira novo obdobje za ohranjanje lepe in zdrave kože.

Za zdravo in lepo kožo ter bolečine v sklepih in mišicah

Emmi skin intense predstavlja razvoj v skladu z znanstvenimi spoznanji nemških strokovnjakov. Proizvod se nanaša na preizkušeno in sodobno ultrazvočno tehnologijo z globinskim učinkom EMAG AG. Set Emmi skin intense uporabite v kombinaciji z eno ali vsemi  od treh ultrazvočnih krem (Emmi-skin H ultrazvočna krema s hialuronsko kislino in/ ali  Emmi-skin S ultrazvočna silicijeva krema in/ ali Emmi-skin HydraLift). Set Emmi skin intense uporabite v kombinaciji  s toplotno peno  za bolečine v sklepih in mišicah.

Katero ultrazvočno kremo izbrati?

Krema emmi®-beauty HydraLift z jabolčnimi matičnimi celicami je primerna za mlado kožo, da jo ohranja mlado ter za optimalno nego zrele kože. Najpomembnejša sestavina so matične celice jabolk, ki  upočasnijo staranje kože. Matične celice so bogate z lipidi, aminokislinami, polioli, polifenoli in sladkorji in delujejo na povrhnjici, koži in tudi v vmesnem matriksu. Kremo emmi®-beauty HydraLift lahko uporabljamo kot dnevno ali nočno kremo. Preizkušeno z dermatestom in ocenjeno kot "ZELO DOBRO". Odlična krema proti staranju z rastlinskimi matičnimi celicami.

Emmi-skin S ultrazvočna silicijeva krema krepi vezivno tkivo in preprečuje nastanek globokih gub na (čelu, vratu, nadlahti, dekolteju) in deluje proti zmanjševanju elastičnosti kože, ki jih povzroča staranje. Nanesite tanko plast na vašo kožo, nato pa z Emmi-skin Intense aparaturo poskrbite, da se krema z ultrazvokom globinsko vgradi.

Emmi-skin H ultrazvočna krema s hialuronsko kislino poskrbi za vlaženje in antimikrobni učinek na vaši koži, hkrati pa stimulira obnovo celic v koži.

Miroslava Cajnkar Kac, dr. med., spec. šolske medicine: "Pred dobrim letom mi je kolegica in prijateljica pediatrinja Marija zaupala skrivnost njenih bleščečih zob in mladostnega videza kože obraza. Uporabljala je namrec Emmi Dent in Emmi Skin. Seveda sem ji z nekaj ženske nečimrnosti (in kar nekaj leti prednosti...psssssst, o letih ženske ne govorimo!) želela biti podobna in sem oba izdelka naročila. Pravzaprav več: ‘dentije’ (kot jim ljubkovalno rečem) kar za vse tri moje odrasle otroke (ki niso več doma) in ‘skinija’ za hčerko. Super odločitev! V času, ko ‘denti’ umiva zobe, ki postajajo lepi kot biseri in ‘skini’ razvaja kožo obraza in vratu, lahko odložiš tudi vsakdanje skrbi, umiriš svoje misli in čustva ter preprosto uživaš... Preverjeno DELUJE!"

Metka Marković Lesjak, dr. med.: "S kolegicama dr. Kac in dr. Mesner, si delimo mnenja in izkušnje iz stroke, do vsakodnevnih stvari. Seveda skrbimo tudi zase. Postala sem pozorna na njune pogovore o negi zob in o negi obraza z vašimi izdelki. Seveda sta mi jih priporočili. Že nekaj časa uporabljam vaš izdelek za nego obraza UZ aparat in Emmi skin Hyaluron kremo. Po vsaki uporabi sem zadovoljna. Za mojo kožo je poskrbljeno in zadovoljna sem, da z vašim izdelkom naredim nekaj zase."

Marija Mesner, dr medicine, specialistka pediatrije: "Emmi Skin napravo in UZ kremice redno uporabljam že tri leta. Glede na mojo starost sem izbrala UZ silicijevo in kremo s hialuronsko kislino. Sprva sem se terapirala enkrat tedensko, sedaj pa skoraj vsakodnevno. Zvečer si kožo na obrazu očistim, nanesem kremo in si jo vtrem z Emmi Skin aparatom. Terapija traja približno 6 minut. Naprava res vtre kremo v gube, koža je takoj po terapiji gladka, polna, napeta in sijoča. V teh treh letih, odkar uporabljam Emmi Skin, se mi obstoječe gube na obrazu niso poglobile, pa tudi nove gubice se zelo počasi pojavljajo. Z obstojeco nego kože sem zelo zadovoljna, menim celo da redna uporaba lahko nadomesti kakšen bolj agresiven lepotni ali kozmeticni poseg.  Ker sem zelo zaposlena, mi odgovarja, da ob večerih lahko sama doma izvajam nego, ki resnično upočasni staranje kože. Naročanje krem je enostavno in hitro, pa tudi če so kakršne koli težave z aparatom, gospod Zdravko iz Z-Pharm pomaga hitro in učinkovito."  

Kaj lahko Emmi skin v kombinaciji z ultrazvočno kremo ali toplotno peno naredi za vas?

Poskrbi za zmanjšanje gub, upočasni proces staranja kože, čisti kožo in pore, zmanjša poškodbe, poveča vsebnost vlage v koži, sprošča mišice , spodbuja krvni obtok, gladi kožo, deluje brez mehanskega tlaka ali trenja. Emmi skin intense vam nudi 100 % ultrazvok za mlado, lepo in zdravo kožo.

Naročite Emmi skin intense in ultrazvočno kremo v naši spletni trgovini Z-Pharm. Akcijski popust 20 % velja do 14.2.2021.