Vrhunska naravna kozmetika

Na področju kozmetike obstajajo najrazličnejši pristopi in cela vrsta različnih proizvodov. Vsi ponujajo zdravo, lepo in brezhibno kožo obraza, dekolteja, rok in ostalih delov telesa. Obstajajo dnevne ali nočne kreme, kreme za obraz ali telo, pilingi, serumi, kreme za mlado ali starejšo kožo in tako naprej. Mnoge med vami prisegate na svojo izbrano in preizkušeno kozmetiko. Nekatere ste zamenjale že vrsto različnih proizvodov, pa še vedno niste našle prave. Največji problem pri odločanju oziroma iskanju prave kozmetike za vas je, da se rezultati uporabe ne pokažejo tako hitro in je zato potrebna dolgotrajnejša uporaba. Seveda pa pri vsem tem igra pomembno vlogo tudi genetika. To pomeni, da imate nekatere že prirojeno lepo, neproblematično kožo, druge pa izredno problematično, kjer ni opaziti bistvenega učinka tudi z uporabo najboljše in najdražje oskrbe.

Zaradi odličnih izkušenj s prodajo medicinskih pripomočkov podjetja Erbagil smo se odločili, da lahko pri nas preizkusite tudi njihovo vrhunsko naravno kozmetiko. Pripravili smo vam: regenerirajočo nočno biokremo Esfolux, poživljajočo bio-kremo proti staranju Rigeidra, serum proti staranju kože Rigevita, Micelarno vodo in naravni odstranjevalec ličil za ličenje Pulidra ter biokremo za učvrstitev telesa za vse vrste kože Lipolastic.

Regenerirajoča nočna biokrema Esfolux

Esfolux® je nočna krema za piling in regeneracijo kože. Njena naloga je čiščenje, pomirjanje, ščitenje, mehčanje in hidracija kože obraza, vratu in dekolteja. Esfolux® deluje z izjemno kombinacijo učinkovin Rigefruit®, Stamiuvex® in Poliuvex®, fotozaščitnim učinkom + Oil® in močnim učinkom hialuronske kisline.

Poživljajoča bio-krema proti staranju Rigeidra

Poživljajoča bio-krema proti staranju Rigeidra® vlaži, obnavlja, čvrsti in revitalizira kožo obraza, vratu in dekolteja. Deluje proti staranju. Vsebuje Linfavitis®, Stamiuvex®, foto zaščitno delovanje + Oil® in terapevtski učinek hialuronske kisline.

Serum proti staranju kože Rigevita

Serum proti staranju kože Rigevita® je čistilo za vsakodnevno uporabo, ki vlaži, pomirja, ščiti in oživlja kožo obraza in vratu. V serumu najdete Stamiuvex®, Poliuvex ® in hialuronsko kislino.

Micelarna voda in naravni odstranjevalec ličil za ličenje Pulidra

Pulidra® micelarna voda je čistilna emulzija za vsakodnevno uporabo. Deluje tudi kot odstranjevalec ličil z obraza, oči in ustnic. Pulidra® vsebuje Rigefruit®, Poliuvex®, foto zaščitno delovanje + Oil® ter vlažilni in čistilni učinek hialuronske kisline.

Biokrema za učvrstitev telesa za vse vrste kože Lipolastic

Lipolastic® je naravna krema za učvrstitev. Hidrira kožo, izboljšuje elastičnost in tonus kože (dojke, roke, stegna) ter jo naredi vsak dan mehko in gladko. V kremi so prisotni: Rigefruit®, Poliuvex®, foto zaščitno delovanje + Oil® ter hialuronska kislina.

A.J. iz Ljubljane: "Pred pol leta sem začela uporabljati kozmetiko Erbagil. Redno prakticiram dnevno in nočno kremo ter dvakrat do trikrat na teden serum. Prav tako redno uporabljam micelarno vodico za čiščenje kože in za odstranjevanje ličil. Že po 14 dneh sem opazila razliko na koži. Postala je bolj gladka in mehka na otip, tudi občutek je veliko boljši kot pri uporabi drugih krem. Po navadi je polnost in mehkost kože pri drugih kremah izginila v nekaj urah. Pri Erbagil kozmetiki se to ni zgodilo, tudi če se kakšen dan nisem namazala. Odkar uporabljam serum, sem opazila, da je koža okoli oči bolj napeta. Ko ga nanesem na kožo, se vpije in pusti zelo osvežujoč občutek. Po čiščenju z micelarno vodico koža ni izsušena, ampak mehka in navlažena. Navdušena sem tudi nad stekleno embalažo in načinom apliciranja. Zagotovo je Erbagil kozmetika postala moja najljubša kozmetika do sedaj!"

Za vas smo pripravili promocijske akcijske cene s 30 % popustom in sicer od 1. februarja do dneva žena 8. marca 2021.