Nasmeh, foto: Pixabay

Revolucija v ustni negi z ultrazvokom

Ste kdaj v oglasih zagledali neverjetnega moškega ali žensko in ste želeli biti tudi vi takšni? Zakaj ne bi svojih sanj uresničili? Pri ljudeh najprej opazimo oči. Takoj za njimi pa nasmeh. Beli zobje in sijoč nasmeh nas močno privlači. Do takšnih rezultatov lahko pridete tudi sami z uporabo ultrazvočne zobne ščetke.

Prednosti ultrazvočnih zobnih ščetk

Pri umivanju zob z uporabo ultrazvočne zobne ščetke Emmi-dent odstranimo celo do 100 odstotkov več zobnih oblog kot z uporabo običajne ročne zobne ščetke. Z navadno zobno ščetko si pogosto umivamo zobe premalo časa. Velikokrat ne uporabljamo pravilne tehnike. Čez čas opazimo posledice tovrstnih dejanj. V ustni votlini se nam začnejo kopičiti zobne obloge. Pri uporabi ultrazvočnih zobnih ščetk so te skrbi odveč. Z ultrazvočnimi zobnimi ščetkami Emmi-dent Platinum in Emmi-dent Metalic in hkratno uporabo Emmi-dent zobnih past se tvori na milijone majhnih zračnih mehurčkov, ki z implodiranjem nežno odstranjujejo ostanke hrane, zobne obloge, bakterije in obarvanja.

Čistite predele, kjer zobna nitka nima dostopa

Pri uporabi ultrazvočnih zobnih ščetk Emmi dent čistimo 3 zobe hkrati. Ščetko 5 do 10 sekund držimo na tem mestu, nato pa jo premaknimo na naslednje 3 zobe. Ultrazvočna zobna ščetka čisti tudi pod mostički in zobnimi aparati, pri tem pa jih mehansko ne poškoduje. Druge zobne ščetke delujejo s tehnologijo makro čiščenja, kar pomeni 20.000 do 30.000 nihajev na minuto, zobne ščetke Emmi dent pa so osnovane na principu mikro čiščenja, kar zajema do 96.000.000 nihajev na minuto. Njihova  velika prednost je tudi to, da očistijo prostore v ustni votlini, kjer postopek makro čiščenja ne more delovati, prav tako pa tja nima dostopa zobna nitka ali ščetka za medzobne prostore. Z uporabo ultrazvoka se ščetine tudi dezinficirajo. Polno napolnjena  baterija deluje približno 15 dni, če ščetko uporabljamo  2 do 3 minute dnevno. Ščetka je idealna tudi za na pot s časom uporabe približno dve uri in pol.

Spodbujajte prekrvavitev, preprečite vnetja in zatirajte klice

Z uporabo posebne zobne paste nežno odstranjujete ostanke hrane, zobne obloge, bakterije in obarvanja. Pri tem ultrazvočni valovi prodrejo globoko v čeljust in dlesen, spodbujajo prekrvavitev, preprečujejo vnetja in zatirajo klice. V zobozdravstvenih ordinacijah se ultrazvok že vrsto let uporablja za profesionalno čiščenje zob in preventivo. Sedaj lahko to profesionalno tehnologijo ščetkanja vsak dan uporabljate doma. Ultrazvok dodatno zagotavlja doslej nepoznano preventivo in ima zdravilni učinek.

Naročite celoten osnovni komplet Emmi dent Platinum ali Emmi-dent Metalic že zdaj.