DERMOZOIL čistilno sredstvo 150ml

Akcijska cena 13,40 € Redna cena 14,99 €
Na zalogi
SKU
119700319
Dermozoil čistilno sredstvo je namenjeno globinskemu in nežnemu čiščenju kože in sluznice. V primeru reaktivnosti kože, neravnovesja lojnic, srbenja, razdraženosti, kseroze!
DERMOZOIL® ČISTILNO SREDSTVO ZA SPIRANJE s sestavino Ozoile® je inovativna formula za učinkovito in nežno čiščenje z izboljšanim razkužilnim delovanjem, idealna za vse starostne skupine.
Brez SLS in SLES, agresivnih in potencialno dražilnih površinsko aktivnih snovi. Čistilno sredstvo za spiranje Dermozoil ® vsebuje decil glukozid, neagresivno površinsko aktivno snov z nizko močjo razmaščevanja in visoko biokompatibilnostjo, ki ohranja hidrolipidni film in zaščitno pregradno funkcijo kože. Kombinacija sestavin Ozoile® in Melaleuca Alternifolia (čajevca) ustvarja neugodno okolje za spremembe mikrobiote. Stalna uporaba izdelka preprečuje nastanek vseh neprijetnih občutkov, ki so pogosto povezani z dermatološkimi težavami in se kažejo kot reaktivnost kože, kseroza, srbenje, draženje ali neravnovesje lojnic.

INDIKACIJE
Lahko se uporablja za vsakodnevno čiščenje. Za globinsko in nežno čiščenje kože, sluznice in lasišča z znaki razdraženosti, srbenja, rdečice, kseroze, neravnovesja lojnic ali kožne reaktivnosti, ter za oskrbo in preprečevanje vseh neprijetnih občutkov, povezanih z dermatološkimi težavami. Idealno je za kožo in sluznice dojenčkov, otrok, odraslih in starostnikov. Posebej je primeren za pogosto umivanje.

PAKIRANJE
Steklenička 150 ml

GLAVNE SESTAVINE:
Ozoile® (stabilni ozonidi), Decil glukozid, olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca). OZOILE®
Deluje na dražeče in srbeče stanje ter ustvarja neugodno okolje za spremembe mikrobiote. Deluje proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku, oteklini in razvoju degenerativnih procesov. Mesto oskrbi s kisikom in obnavlja hidrolipidni zaščitni film.
DECIL GLUKOZID
Nežna površinsko aktivna snov, visoko kompatibilna s kožo, z nizko močjo razmaščevanja za globinsko in nežno razkuževalno delovanje.
MELALEUCA ALTERNIFOLIA
Izboljša delovanje sestavine Ozoile®.

BREZ SLS in SLES - BREZ ALERGENOV
BREZ BARVIL - BREZ GLUTENA
DERMATOLOŠKO PRESKUŠENO

NAVODILA ZA UPORABO
Čistilno sredstvo za spiranje Dermozoil® uporabljajte namesto navadnih čistilnih sredstev. Nanesite na mokro kožo in sluznico, masirajte, dokler se ne speni, in nato sperite.
OPOZORILA
Ne zaužijte. Izdelek shranjujte izven dosega otrok. Pripomočka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabljajte v primeru poškodovane embalaže.
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru nenamernega stika temeljito sperite z vodo. Zaenkrat ni znanih primerov preobčutljivosti in stranskih učinkov. Ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti na izdelek ali posamezne njegove sestavine. Če se pojavi, je priporočljivo prekiniti zdravljenje in se posvetovati z zdravnikom. Po uporabi skrbno zaprite stekleničko. Shranjujte na suhem mestu, stran od virov toplote in neposredne sončne svetlobe. Rok uporabnosti se nanaša na nedotaknjen in pravilno shranjen izdelek. Po odprtju je priporočljivo porabiti izdelek v 6 mesecih.
Več informacij
Special Price 13,40 €
Special Price From Date 23. feb. 2024
Special Price To Date 31. mar. 2024
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DERMOZOIL čistilno sredstvo 150ml