Esfolux regenerirajoča nočna biokrema

79,90 €
Na zalogi
SKU
8050538120192
ESFOLUX

Piling in regeneracijska nočna krema za obraz, vrat in dekolte
Esfolux® nočna krema za piling in regeneracijo, ki čisti, pomirja, ščiti, zmehča in hidrira kožo obraza, vratu in dekolteja, zahvaljujoč izjemnemu kombiniranemu delovanju učinkovin Rigefruit® , Stamiuvex® in Poliuvex®, fotozaščitni učinek + Oil® in močan učinek hialuronske kisline.

ESFOLUX

Nočna krema za piling, regeneracijo kože, kožo ščiti pomirja, zmehča, hidrira.
Rigefruit® je sestavljen iz alfa-hidroksi kislin in spodbuja celični transport in obnovo kože (do 83% v šestih dneh) na osnovi rastlinskih izvlečkov jabolka iz Trentina, lupine rdečega grozdja iz Sannia, limone s Sicilije in pšeničnih otrobov iz Puglie olajša obnovo celic in pomaga koži, da ostane zdrava, z mladim in sijočim videzom.
Stamiuvex® - matične celice, pridobljene iz organskih in 100% italijanskih nezrelih jagod grozdja - izvajajo funkcijo anti-age reprogramiranja in regeneracije celic. Deluje proti staranju. Matične celice so pridobljene iz organskih nezrelih jagod grozdja, ki spodbujajo obnovo celic in kožo ščitijo pred okoljskimi dejavniki in onesnaževanjem.
Poliuvex® je učinkovina, pridobljena iz grozdnih lupin z visoko antioksidativno aktivnostjo, zahvaljujoč fenolni mešanici lupin. Spodbuja mikrocirkulacijo, razbremeni in preprečuje draženje skozi fitokompleks lupine rdečega grozdja.
+ Oil ® ima visoko koncentracijo antioksidativnih aktivnih sestavin s protivnetnim in obnovitvenim delovanjem, medtem ko hialuronska kislina kožo globinsko hidrira in strdi ter koži daje tonus in elastičnost. + Oil® kožo mehča, ji daje elastičnost in ima foto zaščitno delovanje. + Oil® je biološko kozmetično oljčno olje. S svojo bogato mešanico z večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami, rastlinskimi voski in vitaminom E., spodbuja elastičnost kože in preprečuje staranje kože. Izvaja zaščito kože, deluje proti gubam in skrbi za obnavljanje sebuma.
Hialuronska kislina: ima učvrstilno, vlažilno in osvetljujoče delovanje.

Esfolux® hialuronska kislina, piling, krema za akne, je dodatek v primerih vulgarnih, pustularnih, konglobatnih aken. Zmanjša gube, ki so že prisotne na koži. Obnovi kožo po tretmajih s hidroksi kislinami, pilingu in britju. Esfolux® globinsko hidrira in naredi kožo bolj napeto, prožno in izredno žametno.

INDIKACIJE
Esfolux® regenerirajoča biokrema, z bogato formulo, idealna za občutljivo, suho in reaktivno kožo. Utrjuje kožo in daje takojšen in prijeten občutek dobrega počutja. Njena stalna uporaba regenerira kožo in ji daje mladi videz.

UPORABA
Prizadeto področje očistite z micelarno vodico Pulidra®. Regenerativno anti-age biokremo Esfolux nanesite na obraz, vrat in dekolte zvečer, pred spanjem, nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nežno jo masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Anti-age reprogramiranje je sinergično, če zjutraj uporabite tudi Rigevita® Anti-Age Serum in Rigeidra® Biocrema Revitalizing.
Več informacij
Special Price 55,93 €
Special Price From Date 1. feb. 2021
Special Price To Date 8. mar. 2021
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Esfolux regenerirajoča nočna biokrema