GRIZALO ZA ZOBKE-SILIKONSKA KRONCA

13,99 €
Na zalogi
SKU
TPS011-G
Grizalo za zobke – Silikonska kronca je izjemno mehka in upogljiva, z obliko in velikostjo, ki olajša držanje za male roke. Ne samo, da dvignjene izbokline in robovi ob strani pomagajo pomiriti dojenčkove boleče dlesni, ampak tudi spodbujajo senzorični razvoj in motorične sposobnosti vašega malčka!
Privoščite svojemu malčku kraljevsko nego s Haakaa grizalom za zobke - Silikonska kronca! Ta dragocena kronca je izdelana iz 100 % silikona za živila in je hipoalergena in neporozna, kar pomeni, da je popolnoma varna za vašega malčka. Grizalo za zobke – Silikonska kronca je izjemno mehka in upogljiva, z obliko in velikostjo, ki olajša držanje za male roke. Ne samo, da dvignjene izbokline in robovi ob strani pomagajo pomiriti dojenčkove boleče dlesni, ampak tudi spodbujajo senzorični razvoj in motorične sposobnosti vašega malčka!

Lastnosti
• Zabavna in edinstvena oblika kronce pritegne otrokovo pozornost.
• Izdelano iz 100 % silikona za živila.
• Pomirja bolečine pri izraščanju zob in boleče dlesni.
• Mehko in prožno za zaščito občutljivih ust.
• Oblika prstana za preprost oprijem za majhne roke.
• Dvignjene izbokline in grebeni pomagajo pri razvoju motoričnih in igralnih sposobnosti.
• Brez BPA, PVC in ftalatov.

Čiščenje in nega:
Očistite po vsaki uporabi. Ta izdelek lahko sterilizirate s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali s kuhanjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev na osnovi belila.

Opozorila:
Redno preverjajte stanje izdelka - zamenjajte, če ta izdelek kaže znake poškodb. Dojenčke je treba ves čas nadzorovati. Prosimo, da tega izdelka ne uporabljate za nič drugega kot za predvideno uporabo.
Več informacij
Special Price 11,19 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GRIZALO ZA ZOBKE-SILIKONSKA KRONCA