SILIKONSKI PLADENJ ANANAS (MANDARINA)

21,99 €
Na zalogi
SKU
UTE83-T
Silikonski pladenj Haakaa Ananas je popoln večnamenski dodatek k hranjenju vašega malčka. Uporabite ga kot ločen krožnik za prigrizke, pladenj za kuhanje v pari ali pladenj za zamrzovanje, da ustvarite popolno velike porcije zamrznjene otroške hrane ali materinega mleka za svoj komplet podajalnik za svežo hrano.
Silikonski pladenj Haakaa Ananas( mandarina) je popoln večnamenski dodatek k hranjenju vašega malčka. Uporabite ga kot ločen krožnik za prigrizke, pladenj za kuhanje v pari ali pladenj za zamrzovanje, da ustvarite popolno velike porcije zamrznjene otroške hrane ali materinega mleka za svoj komplet podajalnik za svežo hrano.

Lastnosti:
• Ustvari idealno velikost porcij za Haakaa podajalnik za svežo hrano (M/L).
• Večnamensko – uporabite tudi kot pladenj za kuhanje na pari ali krožnik za prigrizke.
• Izdelan iz vzdržljivega in nestrupenega 100 % silikona za živila.
• Devet posameznih predelkov.
• Ima režo za nalepke.
• Varno za čiščenje v pomivalnih strojih, sterilizatorjih, mikrovalovnih pečicah in vreli vodi.
• Zanka na vrhu za sušenje ali priročno shranjevanje.
• Brez BPA, PVC in ftalatov.

Čiščenje in nega:
Pred prvo uporabo razstavite in očistite vse dele (razen nalepk) ter jih za pet minut postavite v vrelo vodo, da se sterilizira. Operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo ročno pranje izdelka s toplo milnico in temeljito izpiranje. Za sterilizacijo ali čiščenje izdelkov Haakaa ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali kuhajte v vodi 2-3 minute.

Opozorila:
Zaradi otrokove varnosti izdelka nikoli ne pritrdite na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil, saj se lahko ovije okoli vratu. Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte izdelek, če kaže znake poškodb. Izogibajte se shranjevanju v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trda goba popraska površino. Kartic za opombe ne dajete v sterilizatorje ali mikrovalovne pečice. Vstavite kartico za opombe, preden napolnite pladenj. Bodite posebej previdni pri segrevanju v mikrovalovni pečici; lahko pride do lokalnega pregrevanja. Pogreto hrano ali tekočino vedno premešajte in preverite temperaturo pred hranjenjem.
Več informacij
Special Price 17,59 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILIKONSKI PLADENJ ANANAS (MANDARINA)