SET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE 100 ml IN POKROVČEK ROŽICA (ORANŽNA)

32,99 €
Na zalogi
SKU
GBHK023-O
Priročna kombinacija 100% silikonske prsne črpalke Haakaa in pokrovček rožica!
Vsebina paketa:
1 x Silikonska prsna črpalka 2. generacije – 100/150 ml
1 x Silikonski pokrovček rožica (oranžna)

Priročna kombinacija 100% silikonske prsne črpalke Haakaa in pokrovček rožica! Silikonska prsna črpalka Haakaa je popoln element za vse doječe mame.
Posodobljena silikonska prsna črpalka Haakaa 2. generacije deluje na enak način kot prsna črpalka Haakaa 1. generacije, poleg tega ima nova črpalka nekaj dodatnih funkcij, ki vam olajšajo uporabo. Na voljo je v dveh različnih velikostih (100 ml in 150 ml), z novo podlago, ki ustvari vakuum in se prisesa na ravne površine, da prepreči nenamerno razlitje. Pri prsni črpalki Haakaa gre za najlažji in najpreprostejši način črpanja materinega mleka.
Narejena je iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila. Prsna črpalka Haakaa je kot nalašč za potovanja na dolge razdalje, letala, vožnje z avtomobilom, družinske piknike ali povsod, kjer želite diskretno, tiho in hitro načrpati mleko. Pristavite jo na prsi in pustite, da črpalka opravi delo namesto vas, saj črpa vaše mleko s pomočjo vakuuma. Je 100% okolju prijazna in varna za mamo ter otroka.
Kombinacija vključuje 1x silikonsko prsno črpalka 100/150 ml 1. generacije in 1x silikonski pokrovček rožica .

Lastnosti:
• Črpanje materinega mleka s pomočjo stalnega vakuuma!
• Narejena je iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila.
• Ravno prava velikost, da se jo lahko pospravi v torbico ali previjalno torbo.
• Narejena je iz enega kosa, brez spojev, razpok ali robov, ki povzročajo zadrževanje bakterij.
• Vakuumska podlaga ustavi nenamerno razlitje.
• Kabli, baterije ali montaža niso potrebni.
• Zamašek rožica ohranja mleko in preprečuje nenamerno razlitje.
• Prostornina 100 ml/150 ml.
• Enostavna za uporabo in čiščenje.
• Brez BPA, PVC in ftalata.
• Primerna je za steralizacijo v mikrovalovni pečici in za čiščenje v pomivalnem stroju.

Uporaba:
Kako uporabljati prsno črpalko Haakaa:
1. Sterilizirajte prsno črpalko tako, da jo pustite 2-3 minute vreti v vodi.
2. Rob črpalke postavite na bradavico - poskrbite, da bo bradavica udobno centrirana v vratu črpalke.
3. Pričnite s sesanjem - morda boste morali nekajkrat prilagoditi položaj črpalke. Ko je črpalka udobno nameščena, pričnite s sesanjem tako, da stisnete dno črpalke in pričnete s črpanjem mleka.
4. Ko začne mleko teči, pustite črpalko pri miru!
5. Ko je črpalka polna, jo izpraznite v posodo za shranjevanje in ponovno nastavite.
6. Če se pretok mleka upočasni ali ste izčrpali želeno količino, sesalno dno prsne črpalke preprosto prilepite na ravno površino, medtem ko končate s hranjenjem ali oblačenjem.
Nasveti: Spodbudite črpanje mleka tako, da na prsi položite tople obkladke in nežno masirate. Med hranjenjem vašega otroka pritrdite črpalko Haakaa na drugo dojko, da ujame dragoceno mleko, ki bi se sicer izgubilo v prsno blazinico.
Če želite ustvariti še večji vakuum, zavihajte rob prsne črpalke nazaj, tako da odprete vrat prsne črpalke. Odprite odprtino nad bradavico in kot običajno stisnite črpalko, da ustvarite vakum. Ko je rob pritrjen, črpalko vrnite v prvotni položaj.
Čiščenje in vzdrževanje:
Prsno črpalko očistite po vsaki uporabi. Zelo priporočamo, da očistite in sterilizirate vašo prsno črpalko Haakaa s katerim koli sistemom za parno sterilizacijo ali vrenjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Namesto tega priporočamo uporabo detergenta za posodo Haakaa. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko to vpliva na življenjsko dobo črpalke.

Opozorila:
Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami (priporočamo uporabo silikonskega seta za čiščenje Haakaa povezava do izdelka ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Izpostavljenost detergentu lahko povzroči, da postane silikon moten. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.
Več informacij
Special Price 26,39 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE 100 ml IN POKROVČEK ROŽICA (ORANŽNA)