SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE – SET ZA NA POT

49,99 €
Ni na zalogi
SKU
GBHK089
SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE – SET ZA NA POT Haakaa set za na pot 2. generacije je bil ustvarjen za zaposlene mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Prsna črpalka Haakaa, z enim samim stiskanjem izvleče vaše tekoče zlato z močjo neprekinjenega sesanja – brez hrupa, brez elektrike in brez kablov.
Vsebina paketa:
- 1 x Silikonska prsna črpalka 2. generacije 150 ml
- 1 x Silikonski pokrovček rožica
- 1x Silikonski pokrovček
- 1x Silikonska vrečka za shranjevanje mleka
- 1x 60ml razkužilo za roke

Haakaa set za na pot 2. generacije je bil ustvarjen za zaposlene mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Prsna črpalka Haakaa, z enim samim stiskanjem izvleče vaše tekoče zlato z močjo neprekinjenega sesanja – brez hrupa, brez elektrike in brez kablov. Črpate lahko kjerkoli in kadarkoli.
Kombinacija vključuje:
- 1x Silikonska prsna črpalka 2. generacije 150 ml, z vakuumsko podlago (dodaj povezavo do izdelka)
Silikonska prsna črpalka Haakaa 2. generacije je iz enega kosa, narejena iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila. Prsna črpalka Haakaa je kot nalašč za potovanja na dolge razdalje, letala, vožnje z avtomobilom, družinske piknike ali povsod, kjer želite diskretno, tiho in hitro načrpati mleko. Pristavite jo na prsi in pustite, da črpalka opravi delo namesto vas, saj črpa vaše mleko s pomočjo vakuuma. Je 100% okolju prijazna in varna za mamo ter otroka. Vakuumska podlaga se prisesa na katero koli ravno površino, da se črpalna ne prevrne. Velikost prsne črpalke se popolnoma prilega vsaki torbici ali previjalni torbi in ne zahteva veliko dodatnega dela ob uporabi.
- 1x silikonski pokrovček za prsno črpalko (dodaj povezavo do izdelka).
Silikonska pokrovček za prsno črpalko Haakaa se varno prilega zgornjemu delu prsne črpalke Haakaa, ščiti pred nenamernim razlitjem in ščiti vaše dragoceno materino mleko pred prahom v zraku in drugimi nečistočami!
- 1x silikonski pokrovček rožica bele barve (dodaj povezavo do izdelka).
Silikonski pokrovček rožica Haakaa je tesno nameščen v vratu prsne črpalke, da ohrani koristne lastnosti materinega mleka, hkrati pa prepreči nenamerno razlitje.
- 1x Silikonska vrečka za shranjevanje materinega mleka .
Silikonska vreča za shranjevanje mleka Haakaa je odlična rešitev za varno shranjevanje vašega dragocenega materinega mleka! Ko končate črpanje, vlijte materino mleko v vrečko in trdno zaprite nepropustni zamašek. Silikonske vrečke za shranjevanje so primerne za shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku in imajo prilagodljive možnosti shranjevanja.

- 1 x 60 ml razkužilo za roke
Nežen na rokah, agresiven pri mikrobih. Do 24 ur odstranjuje 99,9% patogenov, ki povzročajo bolezni. Ta protimikrobni razpršilec je brez nevarnih kemikalij. Je brez alkohola, zaradi česar je nežen do kože, ne draži in je varen za uporabo za vso družino!

Lastnosti:
• Črpanje materinega mleka s pomočjo stalnega vakuuma!
• Narejena iz mehkega in na dotik prijetnega 100% silikon za živila
. • Ravno prava velikost, da se jo lahko pospravi v torbico ali previjalno torbo.
• Narejena je iz enega kosa, brez spojev, razpok ali robov, ki povzročajo zadrževanje bakterij
. • Vakuumska podlaga ustavi nenamerno razlitje.
• Kabli, baterije ali montaža niso potrebni.
• Zamašek rožica ohranja mleko in preprečuje nenamerno razlitje.
• Prostornina 150 ml.
• Enostavna za uporabo in čiščenje.
• Silikonski pokrovček se prilega črpalki, da med uporabo ne pušča prahu in drugih nečistoč iz zraka.
• Brez BPA, PVC in ftalata.
• Primerna je za sterilizacijo v mikrovalovni pečici in za čiščenje v pomivalnem stroju.

Uporaba:
Kako uporabljati prsno črpalko Haakaa:
1. Sterilizirajte prsno črpalko tako, da jo pustite 2-3 minute vreti v vodi.
2. Rob črpalke postavite na bradavico - poskrbite, da bo bradavica udobno centrirana v vratu črpalke.
3. Pričnite s sesanjem - morda boste morali nekajkrat prilagoditi položaj črpalke. Ko je črpalka udobno nameščena, pričnite s sesanjem tako, da stisnete dno črpalke in pričnete s črpanjem mleka.
4. Ko začne mleko teči, pustite črpalko pri miru!
5. Ko je črpalka polna, jo izpraznite v posodo za shranjevanje in ponovno nastavite.
6. Če se pretok mleka upočasni ali ste izčrpali želeno količino, sesalno dno prsne črpalke preprosto prilepite na ravno površino, medtem ko končate s hranjenjem ali oblačenjem.
Nasveti: Spodbudite črpanje mleka tako, da na prsi položite tople obkladke in nežno masirate. Med hranjenjem vašega otroka pritrdite črpalko Haakaa na drugo dojko, da ujame dragoceno mleko, ki bi se sicer izgubilo v prsno blazinico.
Če želite ustvariti še večji vakuum, zavihajte rob prsne črpalke nazaj, tako da odprete vrat prsne črpalke. Odprite odprtino nad bradavico in kot običajno stisnite črpalko, da ustvarite vakum. Ko je rob pritrjen, črpalko vrnite v prvotni položaj.

Čiščenje in vzdrževanje:
Prsno črpalko očistite po vsaki uporabi. Zelo priporočamo, da očistite in sterilizirate vašo prsno črpalko Haakaa s katerim koli sistemom za parno sterilizacijo ali vrenjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Namesto tega priporočamo uporabo detergenta za posodo Haakaa. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko to vpliva na življenjsko dobo črpalke.

Opozorila :
Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami (priporočamo uporabo silikonskega seta za čiščenje Haakaa https://www.z-pharm.si/haakaa/elektronske-varuske/komplet-silikonskih-krtack-za-ciscenje-suva-grey ali mehke gobice, saj lahko trda sredstva za čiščenje opraskajo površino. Izpostavljenost detergentu lahko povzroči, da postane silikon moten. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Uporablja se pod nadzorom odraslih.

Prosimo, upoštevajte :
Vedno se posvetujte z zdravnikom glede prehranskih zahtev, če ste vi ali vaš otrok bolan ali jemljete zdravila. Rezultati so lahko različni, saj sta vsaka ženska in njena količina mleka edinstveni. Vedno upoštevajte smernice in priporočila zdravstvenih organizacij za varno črpanje in shranjevanje materinega mleka.

Sestavine:
Sprej za razkuževanje rok: 3-trimetoksisilil propil dimetil oktadecil amonijev klorid, deionizirana voda.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE – SET ZA NA POT