SILIKONSKI ZBIRALCI KOLOSTRUMA-PREDSTERILIZIRANI- SET

37,99 €
Na zalogi
SKU
MHK149
Silikonski zbiralnik kolostruma Haakaa je prva zasnova na svetu, ki mamicam daje možnost izločanja kolostruma pred in po porodu v varni in za uporabo enostavni rešitvi za shranjevanje.

Kolostrum se tradicionalno zbira v brizgah za enkratno uporabo, ki so pogosto narejene iz škodljive plastike. Naš zbiralnik je narejen iz 100-odstotnega medicinskega silikona, kar pomeni, da ne izloča neprijetnih toksinov in ga lahko varno shranite v hladilniku ali zamrzovalniku. Je enostaven za uporabo in ponovno uporabo, zaradi česar je idealna možnost za mamice pred in po porodu!
Silikonski zbiralnik kolostruma Haakaa je prva zasnova na svetu, ki mamicam daje možnost izločanja kolostruma pred in po porodu v varni in za uporabo enostavni rešitvi za shranjevanje.

Kolostrum se tradicionalno zbira v brizgah za enkratno
uporabo, ki so pogosto narejene iz škodljive plastike. Naš zbiralnik je narejen iz 100-odstotnega medicinskega silikona, kar pomeni, da ne izloča neprijetnih toksinov in ga lahko varno shranite v hladilniku ali zamrzovalniku. Je enostaven za uporabo in ponovno uporabo, zaradi česar je idealna možnost za mamice pred in po porodu!

Lastnosti:
• Zbirajte, shranjujte in hranite kolostrum z isto posodo.
• Izdelano iz predhodno steriliziranega 100% medicinskega silikona.
• Mehak silikon, ki ga je mogoče stisniti, ima učinek vakuuma za zbiranje kapljic.
• Pero sesa kolostrum z bradavice, lahko ga tudi odstranite za iztiskanje neposredno v zbiralnik.
• Prenosen, neprepusten in za večkratno uporabo.
• Odporen na vročino in zmrzal.
• Jasne mere na telesu zbiralnika.
• Netoksično in varno za novorojenčke.
• Brez BPA, PVC in ftalatov.

Čiščenje in nega:
Vsak zbiralnik je predhodno steriliziran. Preverite datum sterilizacije, ki je natisnjen na zunanji strani vsakega paketa. Zbiralnik lahko uporabite takoj, če ga odprete v 12 mesecih po predsterilizaciji. Če zbiralnik odprete več kot 12 mesecev po datumu sterilizacije, ga pred uporabo ponovno sterilizirajte. Ko se dojenček nahrani s konca peresa, ni več sterilen. Pred ponovno uporabo sterilizirajte s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali s kuhanjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev na osnovi belila.
Opozorilo:
Redno preverjajte stanje izdelka in ga zamenjajte, če kaže znake poškodb. Če embalažna vrečka Silikonskega kolostruma pred odpiranjem kaže znake poškodb, zbiralnik pred uporabo sterilizirajte v skladu z navedenimi navodili. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobe. Trda strgala lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Zaradi otrokove varnosti izdelka nikoli ne pritrdite na vrvice, trakove, vezalke ali ohlapne dele oblačil, saj se lahko ovije okoli vratu. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.

Prosimo, upoštevajte:
Za uporabo silikonskih zbiralcev kolostruma pred porodom se pred tem posvetujte s svojim ginekologom, saj lahko obstaja tveganje zgodnjega poroda. Vedno upoštevajte smernice vaše države glede iztiskanja in varnega shranjevanja materinega mleka, pri čemer zagotovite, da ste svoj zbiralnik označili s svojim imenom, datumom in uro iztiskanja za lažjo identifikacijo.

Več informacij
Special Price 30,39 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILIKONSKI ZBIRALCI KOLOSTRUMA-PREDSTERILIZIRANI- SET