HEKA MULTIVITAMINSKI GUMIJI, 60 bonbonov

14,90 €
Na zalogi
SKU
3830081250042
HEKA MULTIVITAMINSKI GUMIJI

HEKA MULTIVITAMINSKI GUMIJI - mešanica vitaminov in mineralov za najboljšo podporo vašemu imunskemu sistemu v okusnem gumi bombonu.
• Za močan imunski sistem
• Za zaščito pred oksidativnim stresom
• Pomaga zmanjšati utrujenost
• Samo z naravnimi aromami

OPIS IZDELKA
Naše telo za najbolj optimalno delovanje potrebuje številne vitamine in minerale. Ste nenehno utrujeni ali pogosto zbolite? Lahko se zgodi, če ne zaužijete dovolj esencialnih vitaminov in mineralov. Ne marate tablet in kapsul? Imamo rešitev za vas: HEKA MULTIVITMIN GUMI BOMBONI. Z močjo multivitaminskih tablet, vendar v obliki okusnih gumi bombonov. Poslovite se od pogostih prehladov in pomanjkanja energije ter ob enem zadovoljite svojo sladkosnednost! Izbirate lahko med običajnimi bomboni in bomboni brez sladkorja!

KOMU JE IZDELEK NAMENJEN?
HEKA MULTIVITAMINSKI GUMI BOMBONI se priporočajo vsem, ki imate radi bombone in bi radi hkrati dopolnili nekaj prepotrebnih vitaminov in mineralov.

Največji učinek prehranskega dopolnila HEKA Multivitamin Gummies izhaja iz širokega spektra 12 vitaminov in mineralov z dodatkom inozitola:

VITAMINI
Vitamin C deluje kot stimulator imunskega sistema in je ključen pri absorpciji železa in preprečevanju anemije.
Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi in ohranja zdrave kosti in zobe.
Vitamin A ima vlogo pri ohranjanju dobrega vida in krepitvi imunskega sistema.
Vitamin E deluje kot antioksidant, kar pomeni, da ščiti celice pred oksidativnim stresom, ki predstavlja tveganje za nastanek različnih bolezni, predvsem bolezni srca in ožilja.
Vitamin B2 ima pomembno vlogo pri nastajanju hormona, ki pospešuje presnovo in pomaga zagotavljati stalen pretok energije. Pomaga telesu pri nastajanju celic in sodeluje pri nastajanju rdečih krvničk, ki prenašajo kisik do vseh celic v telesu.
Vitamini B6, B9 in B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter pomagajo pri zdravem razvoju možganov ter ohranjajo koncentracijo in spomin ter delovanje živčnega sistema. Vitamin B7 skrbi za zdravje nohtov in las ter pomaga telesu pri uporabi ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin.
Vitamin K je bistvenega pomena za ohranjanje zdravih kosti.

MINERALI
Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, ohranjanju dobrega vida, zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Jod je sestavni del ščitničnih hormonov, ki vplivajo na presnovo in razvoj živčnega sistema.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HEKA MULTIVITAMINSKI GUMIJI, 60 bonbonov