AVENT SCF 284/03 Električni parni sterilizator

69,99 €
Na zalogi
SKU
SCF 284/03
Zahvaljujoč svoji nastavljivi velikosti se ta sterilizator Philips AVENT 3-v-1 popolnoma prilagodi predmetom, ki jih želite sterilizirati, in vedno zavzame najmanjšo možno količino prostora v kuhinji.
Nastavljiva velikost

Zahvaljujoč svoji nastavljivi velikosti se ta sterilizator Philips AVENT 3-v-1 popolnoma prilagodi predmetom, ki jih želite sterilizirati, in vedno zavzame najmanjšo možno količino prostora v kuhinji. Funkcionalnost 3-v-1 pomeni, da imate na voljo: 1) majhno velikost za steriliziranje dud 2) srednjo velikost za steriliziranje prsnih črpalk in krožnikov, nožev ter vilic za malčke 3) veliko velikost za steriliziranje 6 stekleničk za dojenčke. Sterilizator 3-v-1 Zahvaljujoč svoji nastavljivi velikosti se sterilizator Philips Avent SCF 284/03 popolnoma prilagodi predmetom, ki jih želite sterilizirati, in vedno zavzame najmanjšo možno količino prostora v kuhinji. Funkcionalnost 3-v-1 pomeni, da imate na voljo:

1) majhno velikost za steriliziranje dud,
2) srednjo velikost za steriliziranje prsnih črpalk in krožnikov, nožev ter vilic za malčke,
3) veliko velikost za steriliziranje 6 stekleničk za dojenčke.

Sterilizator je združljiv s stekleničkami s širokim in ozkim vratom ter različnimi prsnimi črpalkami in dodatki. To vam omogoča popolno svobodo pri izbiranju stekleničk in dodatkov. Največja zmogljivost sterilizatorja je šest stekleničk Philips Avent velikosti 330 ml.

Stekleničke in dodatki bodo sterilizirani v samo 6 minutah. Po končanem steriliziranju se naprava samodejno izklopi, kar zagotavlja dodatno varnost pri uporabi in manjšo porabo energije.

Steriliziranje ščiti vašega dojenčka pred posebej škodljivimi bakterijami, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizatorji Philips Avent so izdelani na osnovi bolnišnične metode parne sterilizacije, ki je hitra, preprosta in učinkovita ter brez kakršnih koli kemikalij. Če ne odpirate pokrova, ostane vsebina sterilna 24 ur.

Ta sterilizator je izdelan iz materialov, ki ne vsebujejo bisfenola A (BPA free).
Več informacij
Special Price 55,99 €
Special Price From Date 17. avg. 2018
Special Price To Date 6. sep. 2018
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:AVENT SCF 284/03 Električni parni sterilizator