BIO žitna kaša riž, koruza, tapioka, Milupa, 200g

4,39 €
Na zalogi
SKU
10401
Milupa Bio žitna kašica-riž, koruza, tapioka je namenjena dojenčkom, ki pričenjajo z uvajanjem čvrste hrane in je primerna za prvi izbor raznovrstne prehrane.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane posvetuje z zdravnikom pediatrom.

DEKLARACIJA: DOKUMENT (DOWNLOAD) https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2021/10/KASICE-2021-RIZ_KORUZA-small.pdf
Za optimalno rast, razvoj in zdravje dojenčkov, Milupa v skladu z WHO priporočili podpira izključno dojenje do 6. meseca starosti, nato pa nadaljevanje dojenja vzporedno z uvajanjem mešane prehrane do dosežene starosti dveh let. O uporabi izdelka se posvetujte s strokovnim zdravstvenim osebjem.

Sestavine: žita 96% (bio riževa moka 67%, bio koruzna moka 24%, škrob tapioke 4,6%), bio bananini kosmiči, vitamin B1
Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Uporabite čisto skledo in žlico. Pri jemanju kašice iz ovoja uporabite osušeno žlico. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

Navodila za pripravo:
1. 18 g (približno 4-5 žlic) Milupa kašice dajte v čisto skledo
2. Dodajte 182 ml materinega mleka ali nadaljevalne mlečne formule, če je ta predpisana oziroma svetovana s strani zdravstvenih strokovnjakov.
3. Mešajte 1-2 minuti v gladek pire. Vedno pripravite le svež obrok in ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Izdelek hranite dobro zaprt v hladnem in suhem prostoru (ne v hladilniku). Preprečite kontaminacijo izdelka. Porabite v 3-4 tednih po odprtju.
Več informacij
Special Price From Date 29. mar. 2016
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO žitna kaša riž, koruza, tapioka, Milupa, 200g
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!