BIO žitna kaša riž oves, Milupa, 200g

4,39 €
Na zalogi
SKU
10404
Milupa Bio žitna kašica – riž, oves je namenjena dojenčkom, ki pričenjajo z uvajanjem čvrste hrane in je primerna za prvi izbor raznovrstne prehrane.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane posvetuje z zdravnikom pediatrom.

DEKLARACIJA: DOKUMENT (DOWNLOAD) https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2021/10/KASICE-2021-RIZ_OVES-small.pdf
Za optimalno rast, razvoj in zdravje dojenčkov, Milupa v skladu z WHO priporočili podpira izključno dojenje do 6. meseca starosti, nato pa nadaljevanje dojenja vzporedno z uvajanjem mešane prehrane do dosežene starosti dveh let. O uporabi izdelka se posvetujte s strokovnim zdravstvenim osebjem.

Sestavine: žita 98% (bio riževa moka 59%, bio polnozrnata ovsena moka 39%), uprašene bio jagode, vitamin B1

Vsebuje gluten
Brez mleka
Brez dodanega sladkorja*

*vsebujejo naravno prisotne sladkorje

Navodila za pripravo:

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Uporabite čisto skledo in žlico. Pri jemanju kašice iz ovoja uporabite osušeno žlico. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

1. 18 g (približno 4-5 žlic) Milupa kašice dajte v čisto skledo
2. Dodajte 182 ml materinega mleka ali nadaljevalne mlečne formule, če je ta predpisana oziroma svetovana s strani zdravstvenih strokovnjakov.
3. Zmešajte v gladek pire in preverite temperaturo kašice pred hranjenjem (37°C) . Vedno pripravite le svež obrok in ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Izdelek hranite dobro zaprt v hladnem in suhem prostoru (ne v hladilniku). Preprečite kontaminacijo izdelka. Porabite v 3-4 tednih po odprtju.
Več informacij
Special Price From Date 29. mar. 2016
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO žitna kaša riž oves, Milupa, 200g