Medicinski pripomočki

Medicinski pripomočki
Smo ekskluzivni zastopniki podjetja ActiMaris AG za proizvode ActiMaris. Preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane. Izdelki ActiMaris so naravni medicinski pripomočki, namenjeni pospeševanju celjenja ran, primerni tudi za občutljivo, razdraženo ali vneto kožo. ActiMaris uporabljamo za razkuževanje, čiščenje, vlaženje in pospeševanje celjenja akutnih in kroničnih ran ter za vneto ali razdraženo kožo in sluznico saj ustvari popolnoma naravno okolje za celjenje. Proizvodi vsebujejo aktivni kisik, morsko sol, ionizirano vodo in alkalni pH.

Smo tudi ekskluzivni zastopnik in distributer za medicinske pripomočke podjetja Erbagil s.r.l. iz Italije. Zastopamo inovativne medicinske pripomočke kot so Dolaren Emulgel ( naravni analgetik ) , Dolaren Kinezio trakovi( dvojni učinek analgetik + kinezio trak ), Otorig, Procten, Vulvovagi, Banival, Rigenoma pršilo, Rigenoma krema.

Smo tudi zastopnik ameriškega podjetja NeilMed z medicinskimi pripomočki za izpiranje sinusov in nosu.

Prikaži kot Seznam Mreža

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. DOLAREN EMULGEL 50 ml
  DOLAREN EMULGEL 50 ml
  15,00 €
  DOLAREN gel. Naravni medicinski pripomoček. Inovacija pri lajšanju bolečin travmatskega, revmatskega ali artritičnega vzroka.
  Indikacije: pri obravnavi bolečin travmatskega, artritičnega ali revmatskega izvora. Primerno tudi za otroke, najstnike, starejše ljudi in srčne bolnike. Izvedite več
 2. NEUROFISIODOL emulgel 40 ml
  NEUROFISIODOL emulgel 40 ml
  17,00 €
  Naravni medicinski pripomoček za lajšanje bolečin pri perifernih nevropatijah in nevralgijah.
  Vnetja živcev, išias.
  Vpliva na bolečino, srbenje in mravljinčenje. Vpliva tudi proti mišičnemu trofizmu, ki prispeva k funkcionalni regeneraciji. Izvedite več
 3. DOLAREN KINESI- Kinezio trakovi
  DOLAREN KINESI- Kinezio trakovi
  25,00 €
  DOLAREN KINESI bioaktivni trakovi z dvojnim terapevtskim učinkom.
  Učinek analgetika Doloren in kineziološkega traku.
  Uporabno pri: travmatskih, revmatskih in artritičnih bolečinah, pri postoperativnih zdravljenjih in pri regeneraciji mehkih tkiv.
  Lajša bolečine v mišicah: pretrganine, distorzije, nategi
  Izvedite več
Prikaži kot Seznam Mreža

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer