Poslovni podatki

Naziv: Z PHARM, prodaja farmacevtskih izdelkov d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 181, Ljubljana

ID št. za DDV: SI42733308
Zavezanec za DDV: DA
Matična številka: 8451117000
Vpis v PRS na podlagi registracije pri registrskem organu šifra SKIS 14100
TRR pri NLB Ljubljana: SI56 0203 6026 3080 443

Vpis v sodni register Okrajnega sodišča v Ljubljani pod številko Srg 2019/32437
Znesek ustanovnega kapitala 7607,08 Eur
Vpis v register specializiranih prodajaln, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na drobno številka: 363-86/2019-2
Podjetje Z PHARM d.o.o. ima registrirano tudi dejavnost 47.910 Trgovina na drobno po pošti ali internetu

Z Pharm je prva specializirana spletna trgovina z medicinskimi pripomočki, prehrano in pripomočki za dojenčke. Na trgu smo prisotni že trinajsto leto.

Z Pharm, zastopstva ActiMaris, Erbagil, NeilMed, Emag, in specializirana spletna trgovina s prehrano in pripomočki za dojenčke ter oskrbo ran.

KOT SO ODRAŠČANJE, VZGOJA IN HRANJENJE OTROK UMETNOST, JE OSKRBA RAN ZNANOST!

Z PHARM - Trgovina

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo tudi zastopniki podjetja ActiMaris AG za proizvode ActiMaris. Preprosta in naravna rešitev za kožo, sluznico in rane. Izdelki ActiMaris so naravni medicinski pripomočki, namenjeni pospeševanju celjenja ran, primerni tudi za občutljivo, razdraženo ali vneto kožo. ActiMaris uporabljamo za razkuževanje, čiščenje, vlaženje in pospeševanje celjenja akutnih in kroničnih ran ter za vneto ali razdraženo kožo in sluznico saj ustvari popolnoma naravno okolje za celjenje. Proizvodi vsebujejo aktivni kisik, morsko sol, ionizirano vodo in alkalni pH.

Z PHARM - Trgovina

Ker imamo na področju prehrane za dojenčke večletne izkušnje, smo se odločili, da vam ponudimo možnost enostavnega , hitrega in udobnega nakupa preko naše spletne trgovine Z PHARM. Sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki za prehrano dojenčkov, zato lahko prehrano in nasvete zaupate nam, vi pa se lahko v tem času popolnoma posvetite vzgoji vaših malčkov. Nakup od doma ne zahteva veliko časa, iskanja parkirnega mesta, naročate lahko 24 ur na dan, poleg tega pa vam kupljenega ni potrebno nositi in prevažati. Naše cene so zelo konkurenčne, tako da poleg časa prihranite tudi denar.

Z PHARM - Trgovina

Rast in razvoj otroka sta daleč najhitrejša v prvem letu njegovega življenja. Ker ima prehrana v tem obdobju zelo pomembno vlogo, so prav prehrambne motnje tiste, ki starše najbolj vznemirjajo in so tudi najpogostejši vzrok za posvet s pediatrom in menjavo hrane. V tem obdobju ima približno polovica dojenčkov eno ali več težav. Najpogostejši problemi, zaradi katerih se matere posvetujejo z zdravnikom v tej starosti so: pogost jok, trebušni krči, napenjanje, kolike, zaprtje, težave s spanjem, slabo napredovanje, slabo prenašanje kravjega mleka, nagnjenost k alergiji, strah, da otrok ni dovolj sit. Bolezenske podlage za težave največkrat ni. Gre namreč za intenzivno obdobje rasti in razvoja in v zvezi s tem razvoja prebavnega sistema (encimskih sistemov), zato je pogostost težav precej velika. Spoznanja o sestavi materinega mleka so pripomogla k novostim v sestavi mlečnih formul, posebno za tiste otroke, ki imajo katero od naštetih težav prebave.

Z PHARM - Trgovina

Materino mleko je za dojenčka, kravje pa za telička. Prehrana dojenčkov je še posebej specifična in zahtevna in staršem velikokrat povzroča preglavice.

Da bi se otrok pravilno in zdravo razvijal potrebuje zdravo in uravnoteženo prehrano. V prvih mesecih življenja je za zdrave in donošene otroke najbolj primerna hrana materino mleko, saj po svoji sestavi idealno ustreza potrebam dojenčka. Kadar pa dojenje ni možno ali ima mati premalo mleka se svetuje hranjenje s formulami za dojenčke. Prehrana dojenčkov je še posebej specifična in zahtevna, zato staršem velikokrat povzroča preglavice ter vzbuja dvome, še posebej, če otrok zavrača določeno vrsto hrane ali pa je nanjo celo alergičen.

Kontaktni podatki

Naslov: Dunajska cesta 181, Ljubljana
E-pošta: info@z-pharm.si
Telefon: 059 097 562

 
trivoo