Postopek nakupa

Nakup v spletni trgovini z-pharm.si je enostaven in varen. Vstopna stran spletne trgovine je izhodišče za vaš nakup ali brskanje po ostalih vsebinah.

Začetek nakupa

Izbira izdelka Na povezavi "Trgovina" izberemo želeno kategorijo. Izdelek izberemo, tako da ob izdelku z levo miškino tipko kliknemo na košarico. Kolikokrat bomo kliknili na košarico ob posameznem izdelku, toliko izdelkov bomo dodali v košarico. Z levim miškinim klikom na gumb "Poglej košarico" se nam odpre podstran, na kateri vidimo izbrane izdelke. Količino izbranih izdelkov lahko povečujemo (gumb "+"), zmanjšujemo (gumb "-"), izdelek pa lahko tudi odstranimo. Če smo kakšen izdelek pozabili dodati, se s tipko "Esc" ali s klikom na "X" (zgornji desni vogal podstrani) vrnemo na stran z izdelki, in želeni izdelek dodamo! Po zaključenem izbiranju izdelkov kliknemo na gumb "Na Blagajno".

Košarica

V "Košarici" še enkrat preverimo izbrane količine. Kadarkoli se lahko s tipko "Esc" ali s klikom na "X" v zgornjem desnem kotu vrnemo na stran z izdelki. Obvezno vpišemo svoje podatke (Naročnik/Plačnik), če pa želimo, da izdelke prejme druga oseba, označimo in izpolnimo vsa polja pod rubriko "Prejemnik" (izbira drugega naslova je možna samo ob plačilu po predračunu). Izberemo še način plačila po "Predračunu" ali "Po povzetju" in "Zaključimo nakup (gumb)".

Potrdilo naročila

Po "Zaključku nakupa" bo na vpisan E-mail poslan, glede na izbiro, "Predračun" (če je bil za način plačila izbran Predračun) ali "Potrdilo o naročilu" (če je bil za način plačila izbrano "Po povzetju". Zaradi raznih varnostnih funkcij poštnega odjemalca in ponudnikov E-poštnih storitev se lahko zgodi, da boste E-pošto prejeli v nabiralnik "Neželene pošte /Spam" ali pa pošte s "Predračunom/Potrdilom o naročilu" sploh ne boste prejeli. V takem primeru vas prosimo, da nas pokličete na telefon 040 457 767 ali pa nas o težavah obvestite na naš E-naslov: info@z-pharm.si.