Milupa Aptamil 1 400 g

9,38 €
Na zalogi
SKU
10113
“Aptamil Pronutra 1, začetno mleko od rojstva naprej. Z dodatkom patentirane mešanice vlaknin.”

Aptamil PRONUTRA je mleko, ki združuje znanost in naravo ter vsebuje:
• Prehranske vlaknine GOS/FOS, postbiotiki in HMO 3'GL
• Vitamin C in D, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema
• LCP: DHA* (omega-3) in ARA (omega-6)
• brez dodanega palmovega olja

“Aptamil Pronutra 1 je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®.
Aptamil je nova, vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo.
Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo pomembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotavlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP).”

Aptamil PRONUTRA je mleko, ki združuje znanost in naravo ter vsebuje:
• Prehranske vlaknine GOS/FOS, postbiotiki in HMO 3'GL
• Vitamin C in D, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema
• LCP: DHA* (omega-3) in ARA (omega-6)
• brez dodanega palmovega olja

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).

– Pakiranje 400 g

Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, ekstra sončnično in sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, ribje olje, kalcijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalijev citrat, holin klorid, kalijev klorid, magnezijev klorid, natrijev citrat, L-askorbinska kislina, natrijev klorid, emulgator (sojin lecitin), inozitol, tavrin, železov sulfat, L-karnitin, natrijev L-askorbat, cinkov sulfat, uridin 5′-monofosfat natrijeva sol, citidin 5′-monofosfat, DL-alfa tokoferil acetat, askorbil palmitat, adenozin 5′-monofosfat, kalcijev D-pantotenat, inozin 5′-monofosfat natrijeva sol, nikotinamid, magnezijev hidrogen fosfat, L-triptofan, kalcijev karbonat, gvanozin 5′-monofosfat natrijeva sol, bakrov sulfat, DL-alfa tokoferol, retinil palmitat, tiamin hidroklorid, riboflavin, piridoksin hidroklorid, pteroilmonoglutaminska kislina, kalijev jodid, natrijev selenit, fitomenadion, manganov sulfat, holekalciferol, D-biotin, cianokobalamin.

Alergeni: mleko, ribe, soja

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil 1 se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva do 6. meseca starosti, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Za zdrave zobe: Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Prenesite si pdf datoteko s podrobnostmi o pripravi in sestavinah proizvoda ter varnostno opozorilo
https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2020/06/Aptamil-1-400-g-.pdf
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Milupa Aptamil 1 400 g
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!