APTAMIL 2 ADVANCE, Liquid 200 ML

1,99 €
Na zalogi
SKU
8716900559143
Aptamil Pronutra-ADVANCE 2, nadaljevalno mleko za dohranjevanje dojenčkov po 6. mesecu starosti. Že pripravljeno za uporabo, sterilizirano. Z dodatkom patentirane mešanice oligosaharidov GOS/FOS.
Kombinacija patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus® Lactofidus®-naš nežen tehnološki postopek s katerim je pridobljen L-laktat in tako tudi 3’GL, ki je eden izmed oligosaharidov humanega mleka (HMO). 3’GL smo pridobili z našim edinstvenim procesom.

– nadaljevalno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, kot sta DHA* (omega 3) in ARA (omega 6)
– vsebuje ALA* (omega 3),
– vsebuje vitamin C* in D*, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, * zakonsko predpisano za vsa nadaljevalna mleka
Aptamil Pronutra-ADVANCE 2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna prehrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Lactofidus® inovativni postopek poskrbi za nastanek sestavin, ki omogočajo lažjo prebavljivost mlečne formule in imajo pozitivno vlogo v črevesni mikrobioti dojenčkov. Aptamil ADVANCE je nova, vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil vsebuje med drugim tudi LCP-kot sta DHA in AA. LCP so pomembne maščobne kisline pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotavlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP). Priročno za na pot, nočno hranjenje, v varstvu otrok, itd.

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).

– Pakiranje 200 ml

Sestavine: voda, mlečna mešanica (od katere je 29% fermentirane), posneto mleko v prahu, laktoza, rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje in ekstra sončnično olje), demineralizirana sirotka, emulgator: sojin lecitin, koncentrat sirotke, ribje olje, kalcijev fosfat, kalijev citrat, vitamin C, kalijev hidroklorid, kalijev klorid, holin klorid, natrijev citrat, inozitol, magnezijev klorid, L-karnitin, pantotenska kislina, antioksidant (askorbil palmitat), nikotinamid, vitamin E, kalcijev karbonat, riboflavin, tiamin, vitamin B6, kalijev jodid, folna kislina, vitamin K1, biotin, vitamin B12, galakto-oligosaharidi (GOS)(iz mleka), emulgator: mono- in di-gliceridi maščobnih kislin, beljakovine sirotke, frukto-oligosaharidi (FOS), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, kalijev hidrogen karbonat, olje iz Mortierella Alpina, natrijev klorid, natrijev hidrogen karbonat, kalcijev hidroksid, tavrin, železov laktat, magnezijev oksid, cinkov sulfat, uridin 5′-monofosfat natrijeva sol, citidin 5′-monofosfat, adenozin 5′-monofosfat natrijeva sol, inozin 5′-monofosfat natrijeva sol, gvanozin 5′-monofosfat natrijeva sol, vitamin A, bakrov sulfat, natrijev selenit, manganov sulfat, vitamin D3.

- Alergeni: mleko, ribe in soja.

Pomembno obvestilo!
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 2 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Aptamil 2 se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 2 ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu po nasvetu zdravnika pediatra ali sestre pričnite z uvajanjem čvrste hrane.
Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

DEKLARACIJA: DOKUMENT (DOWNLOAD) https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2021/07/Deklaracija-RTF-2-200ml-april-2021.pdf
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APTAMIL 2 ADVANCE, Liquid 200 ML