APTAMIL 1 ADVANCE, Liquid 200 ML

1,99 €
Na zalogi
SKU
8716900559129
Aptamil Pronutra AVANCE 1, začetno mleko od rojstva naprej. Že pripravljeno za uporabo, sterilizirano. Z dodatkom patentirane mešanice vlaknin.
Kombinacija patentirane mešanice sestavin in inovativnega tehnološkega procesa

– začetno mleko odličnega, kremastega okusa
– lahko prebavljivo
– vsebuje patentirano mešanico vlaknin in samo laktozo
– vsebuje LCP: dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline, ki jih dojenčki v prvih mesecih življenja sami zelo težko tvorijo.
Aptamil Pronutra-ADVANCE 1 je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Edina mlečna formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®.

Aptamil ADVANCE je nova, vrhunska mlečna formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo pomembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotavlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP). Priročno za na pot, nočno hranjenje, v varstvu otrok, itd.

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS (že več kot 20 let), L-karnitin, tavrin, holin, inozitol, nukleotide.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).

– Pakiranje 2 x 70 ml

Sestavine: voda, posneto mleko v prahu, laktoza, rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje in ekstra sončnično olje), galakto-oligosaharidi (iz mleka), demineralizirana sirotka, beljakovine sirotke, emulgator: mono- in di-gliceridi maščobnih kislin, emulgator: sojin lecitin, koncentrat sirotke, frukto-oligosaharidi, ribje olje, sredstvo za uravnavanje kislosti:citronska kislina, kalcijev fosfat, olje iz Mortierella Alpina, kalijev klorid, kalijev hidrogen karbonat, L-askorbinska kislina, holin klorid, kalijev citrat, kalijev hidroksid, natrijev klorid, kalcijev hidroksid, natrijev hidrogen karbonat, natrijev citrat, kalijev hidrogen fosfat, , inositol, tavrin, magnezijev klorid, železov laktat, magnezijev oksid, L-karnitin, natrijev L-askorbat, cinkov sulfat, uridin 5′-monofosfat natrijeva sol, DL-alfa tokoferil acetat, citidin 5′-monofosfat, kalcijev D-pantotenat, askorbil palmitat, adenozin 5′-monofosfat natrijeva sol, nikotinamid, kalcijev karbonat, gvanozin 5′-monofosfat natrijeva sol, tiamin hidroklorid, riboflavin, retinil acetat, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat, pteroilmonoglutaminska kislina, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit, manganov sulfat, D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin.

Alergeni: mleko, ribe in soja.
“Pomembno obvestilo! Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Aptamil 1 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.
Aptamil 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka.

Za zdrave zobe: Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.”

Prenesite si datoteko s sestavo in navodili za uporabo: https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2020/06/Aptamil-RTF-.pdf
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APTAMIL 1 ADVANCE, Liquid 200 ML