Aptamil Organic 1 800g

21,95 €
Na zalogi
SKU
4056631003145
Aptamil ORGANIC 1, začetno mleko za hranjenje in dohranjevanje dojenčkov od rojstva naprej.
– vsebuje DHA* *zakonsko predpisano za dojenčke
– vsebuje samo laktozo
– brez palmovega olja
Aptamil ORGANIC 1 je lahko edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Je mleko, ki združuje znanost in naravo. Aptamil ORGANIC 1 vsebuje edinstveno mešanico vlaknin GOS/FOS. Aptamil je prva mlečna formula z dodatkom LCP (kot sta DHA in AA). LCP so večkrat nenasičene maščobne kisline, ki so zelo poemembne pri razvoju možganov in živčevja. V prenatalnem in postnatalnem razvoju se kopičijo v mrežnici in možganih. Zato Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotovlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin (LCP). Tudi naša receptura ORGANIC je prav posebna, saj vsebuje izbrane organske sestavine za vašega dojenčka in temelji na našem strokovnem znanju. Aptamil ORGANIC je kakovosti kot jo imajo vsi Aptamili.

– Vsebuje tudi 13 vitaminov in 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS, L-karnitin, holin.
– Vsi izdelki so v skladu z evropskim pravilnikom o kakovosti otroške hrane. (uredba 609/2013/EU, 127/2016/EU, 1169/2011).
– Proizvodnja izdelkov je pod strogo kontrolo, izdelki so preverjeni na ostanke pesticidov in drugih onesnaževal v zunanjih akreditiranih laboratorijih (uredbe 149/2008/EEC, 125/2006/EEC, 1881/2006/EEC).

– Pakiranje: 800 g

Sestavine: demineralizirana sirotka (iz mleka) (26%), rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično olje) (23%), laktoza (iz mleka) (18%), posneto mleko v prahu (14%), galaktooligosaharidi* (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka) (2%), fruktooligosaharidi, emulgator (sojin lecitin*), ribje olje, kalijev citrat, kalcijev fosfat, olje iz Mortierella alpina, kalcijev karbonat, natrijev klorid, holin klorid, magnezijev klorid, vitamin C, kalijev klorid, kalijev hidroksid, inozitol, železov sulfat, cinkov sulfat, L-karitin, pantotenska kislina, vitamin E, niacin, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, folna kislina, kalijev jodid, natrijev selenit, vitamin K, biotin, manganov sulfat, vitamin D, vitamin B12.

Pomembno obvestilo! Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil ORGANIC 1 se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Aptamil ORGANIC 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka.

Za zdrave zobe:
Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate. Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

DEKLARACIJA: DOKUMENT (DOWNLOAD) https://hrana.merit-hp.si/wp-content/uploads/2021/07/Aptamil-ORGANIC-1-800G-EZP-deklaracije-282x127-1.pdf
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Aptamil Organic 1 800g