ELEVTEROKOK 50 ml

16,90 €
Na zalogi
SKU
4605180006444
Elevterokok (sibirski ginseng), v tekočini, 50 ml
Opis
Sibirski ženšen oz. elevterokok– vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka – poživljajoče naravno krepčilo ob stresih in drugih napetostih, ki pomaga dvigniti vašo energijo!

Elevterokok je zelo močno krepčilno zelišče s številnimi pozitivnimi lastnostmi. Sibirski ženšen-elevterokok v kitajskem zeliščarstvu imenujejo wu ji pi, uporablja pa se pri težavah zaradi »hladnih in vlažnih » stanj. Elevterokok prispeva k izboljšanju naravnih obrambnih mehanizmov telesa,podpira koncentracijo in čuječnost, v primeru izčrpanosti in utrujenosti, ter v obdobju po preboleli bolezni prispeva k povečanju energije.

Pakiranje: 50ml (1ml=20 kapljic ali 1 stisk priložene pipete)

Vsebina: vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka (Eleutherococcus senticosus), etanol 33%.

Način uporabe: otroci nad 12 let in odrasli 20 kapljic 2 krat na dan v 100-200 ml vode, 30 min pred jedjo v obdobju 25-30 dni. Če je potrebno, po posvetovanju z zdravnikom ponovite tretma po dvotedenski prekinitvi. Pred uporabo je potrebno stekleničko pretresti.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: ZAO VIFITEKS, Rusija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ELEVTEROKOK 50 ml