Kalcij iz morskih alg z dodanim vitaminom D3 in K2

12,90 €
Na zalogi
SKU
8594006897655
Kalcij iz morskih alg z dodanim vitaminom D3 in K2
Opis
Naravna kombinacija kalcija rastlinskega izvora iz alg Lithothamnioncalcareum, ki rastejo v odročnih delih oceana ob islandski obali, ter vitaminov D3 in K2 za podporo zdravju kosti.Izdelek z visoko absorbcijoin bioaktivnostjoje primeren za mladostnike z intenzivnim rastjo kosti in zob in za ženske ter starejše pri katerih se pojavljajo večje potrebe po oskrbi s kalcijem, kalijem in vitaminom D3. Primerno za bolnike s celiakijo (gluten <5,0).
Kalcij z dodanim vitaminom D3 in kalijem (K2), 30 kapsul (19g), prehransko dopolnilo
Sestava (1 kapsula): Aquamin (Lithothamnion calcareum) – rastlinski vir kalcija – kalcijev karbonat 136 mg, vitamin K2 ( menakinon-7) 23 µg in Vitamin D3 ( kolekalciferol ) 5 µg. Želatinasta ovojnica kapsule.
Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obroki. Izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti. Celotno kapsulo pogoltnite s pijačo vode ali jo odprite in posujte njeno vsebino čez obrok ali v vodo. Primerno za dolgotrajno uporabo, če je potrebno. Dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Hraniti izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni nadomestilo za raznoliko prehrano.
Shranjevanje: shranjujte na suhem mestu pod 25 ° C. Kapsulo uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja. Primerno za brezglutensko dieto. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.
Uporabno najmanj do konca: odtisnjeno na dnu embalaže. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom in zaščiteno pred vlago.

Poreklo: EU, Serija oz. LOT: odtisnjena na embalaži
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kalcij iz morskih alg z dodanim vitaminom D3 in K2