Resasti bradovec (Hericium erinaceus) z oljem rakitovca

16,90 €
Na zalogi
SKU
12114
Resasti bradovec (Hericium erinaceus) z oljem rakitovca
Opis
Hericium erinaceus (RESASTI BRADOVEC) je bela goba, ki postopoma spreminja svojo barvo do rjavkasto rumene. Hericium erinaceus se običajno uporablja kot podporno sredstvo v primerih popolne fizične izčrpanosti, želodčnih težav in vnetij. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki predstavlja do 31,7% njegove suhe mase, pa tudi visoko vsebnost kalija, fosforja in nizke vsebnosti natrija. Vsebuje tudi aminokisline, pomembne za zdravje ljudi, kot tudi polisaharide in polipeptide. V kombinaciji z oljem rakitovca znatno izboljša regenerativne lastnosti tkiv. Pozitivno vpliva na delovanje želodca, želodčne sluznice, požiralnika in debelega črevesa.

Pakiranje: 17,6g/60 kapsul po 200 mg

Vsebina ene kapsule: vsebuje 200 mg mešanice 100% čiste liofilizirane gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus) v prahu in 100% čistega olja rakitovca brez dodatkov (od tega 52,5 mg ß-glukanov). Ovoj kapsule: želatina.

Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom 1 do 3 mesece. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: Resasti bradovec je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 –Češka

Trgovska oznaka: Resasti bradovec z oljem rakitovca
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Resasti bradovec (Hericium erinaceus) z oljem rakitovca