Pulidra micelarna voda 200 ml

Akcijska cena 22,40 € Redna cena 29,90 €
Na zalogi
SKU
8050538120291
Pulidra micelarna voda

Micelarna voda in naravni odstranjevalec ličil za ličenje
Pulidra® micelarna voda je čistilna emulzija za vsakodnevno uporabo in odstranjevalec ličil, ki odstranjuje nečistoče in ostanke ličil z obraza, oči in ustnic
.
Pulidra micelarna voda

Micelarna voda in naravni odstranjevalec ličil za ličenje
Pulidra® micelarna voda je čistilna emulzija za vsakodnevno uporabo in odstranjevalec ličil, ki odstranjuje nečistoče in ostanke ličil z obraza, oči in ustnic
. Pulidra® micelarna voda z učinkovinama Rigefruit® in Poliuvex®, foto zaščitnim delovanjem + Oil® ter vlažilnim in čistilnim učinkom hialuronske kisline nežno očisti in odstrani ličila z obraza, brez izpiranja, vlaži kožo, ohranja pH in je indicirana za vse tipe kože, tudi v protokolih zdravljenja z estetsko medicino.
Stamiuvex® - izvorne celice, pridobljene iz organskih in 100% italijanskih nezrelih jagod grozdja - izvajajo funkcijo anti-age reprogramiranja in regeneracije celic.
Poliuvex® je učinkovina, pridobljena iz organskih kožic grozdja z antioksidativnimi lastnostmi s fenolno mešanico lupin.
+ Oil ® ima visoko koncentracijo aktivnih antioksidantov z učinkovitim pomirjujočim, mehčalnim in obnovitvenim delovanjem, medtem ko hialuronska kislina kožo globinsko vlaži in učvrsti ter koži daje tonus in prožnost.

NEŽNO OČISTI, VLAŽI KOŽO, OHRANJA pH

- Stamiuvex® deluje proti staranju
Daje novo in izjemno vitalnost in energijo epitelijskim celicam z učinkom staranja matičnih celic patenta Stamiuvex®, pridobljenega iz organskih nezrelih jagod grozdja, ki spodbujajo obnovo celic in kožo ščitijo pred atmosferskimi dejavniki in onesnaževanjem.

Blažilni in zaščitni učinek Poliuvex®
Učinkovina Poliuvex® izboljšuje funkcionalnost mikrocirkulacije, razbremeni in preprečuje draženje s fitokompleksom kožice rdečega grozdja (Erbagil raziskave).
+ Oil® mehčalno, elastično, foto zaščitno delovanje
+ Oil® je biološko kozmetično oljčno olje, ki spodbuja elastičnost kože z bogato mešanico večkrat nenasičenih maščobnih kislin, rastlinskih voskov in vitamina E. + Oil® hrani in prestrukturira kožo, izboljšuje hidrolipidno pregrado in deluje proti staranju kože. Opravlja zaščitno, proti gubam in obnavljanje sebum.

Močno vlažilno in osvetljujoče delovanje hialuronske kisline
Pulidra® micelarna voda vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki je terapevtski dodatek v primerih vulgarnih, pustularnih, konglobatskih aken. Zmanjša gube, ki so že prisotne na koži. Obnovi kožo po tretmajih s hidroksi kislinami, pilingu in britju. Pulidra® globinsko hidrira in nabrekne, tako da je koža bolj napeta, elastična in izjemno žametna.
INDIKACIJE

- Pulidra® micelarna voda je večnamenska čistilna raztopina:

čiščenje primerno za vse tipe kože
nežno očisti in odstrani ličila brez izpiranja in vlaži obraz
je občutljiva emulzija, vlaži in čisti kožo
navedeno tudi v protokolih zdravljenja z estetsko medicino
ohranja pH kože
spodbuja večjo absorpcijo anestetične kreme

INDIKACIJE V DERMATOLOGIJI

Uporabljajo jo lahko tudi zelo majhni otroci ali bolniki z dermatološkimi boleznimi
Zmanjša odvečni sebum
Kožo pomirja in mehča
Spodbuja obnovo celic

INDIKACIJE V ESTETSKI KIRURGIJI

Za vsakodnevno čiščenje kože - zjutraj in zvečer
Primerno za občutljivo, suho in vneto kožo; primeren za katero koli starost
Idealno v kombinaciji z dnevno kremo za obraz Rigeidra® biokrema, ki revitalizira in nočno kremo za obraz Esfolux® biokrema, ki okrepi njihov učinek
Idealno v kombinaciji z Rigenoma® krema - medicinskim pripomočkom Erbagil - preizkušen v estetski medicini za hitro regeneracijo tkiva
Idealno v kombinaciji s kremo Rigenoma® v neonatologiji

KAKO UPORABITI

Pred uporabo pretresite. Pulidra® micelarno vodo nanesite z lahkotno masažo obraza, oči in ustnic (s pomočjo bombažne blazinice), da odstranite ličila in nečistoče. Če želite odstraniti vse sledi ličila, položite blazinice, namočene v micelarni vodi, čez veke, jih pustite delovati nekaj sekund in nežno odstranite vse od zgoraj navzdol.

OPOZORILA

Organska narava uporabljenih surovin rahlo obarva izdelek, ko se odpre.
Več informacij
Special Price 22,40 €
Special Price From Date 12. nov. 2020
Special Price To Date 31. dec. 2020
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pulidra micelarna voda 200 ml