RIGENOMA krema 40 ml

16,90 €
Na zalogi
SKU
1058154
RIGENOMA krema za obnovo in regeneracijo poškodb na koži.
RIGENOMA krema
Obnavlja in regenerira kožo
z
OZOILE®
Erbagil patent
Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom

INDIKACIJE
Rigenoma krema z Ozoilom je namenjena preprečevanju in oskrbi akutnih in kroničnih kožnih poškodb različnih vzrokov. V primeru preležanin, žilnih, presnovnih razjed, ulkusov, kirurških ran, travmatskih poškodb na koži, poškodb zaradi kemoterapije in radioterapije ter dermatoloških težav.
RIGENOMA® krema je namenjena tudi preprečevanju in oskrbi dermatoloških težav, kot so akne, luskavica, dermatitis in dermatoze različnih vzrokov, kot je atopični dermatitis, ekcematozni dermatitis, značilno za vnetja, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje, možne okužbe, spremembe flore in kožne bariere.

GLAVNE SESTAVINE
OZOILE® (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), ekstrakt korenine Ruscus Aculeatus (bodeča lobodika), cvetni ekstrakt Calendula officinalis (vrtni ognjič), ekstrakt listov Ribes Nigrum (črni ribez), ekstrakt Equisetum Arvense (njivska preslica), natrijev hialuronat, tioktična kislina.

OZOILE®, stabilni ozonidi z vitaminom E acetatom, je skupina inovativnih molekul, pridobljenih s patentiranim postopkom, ki deluje proti vnetju, srbečici, preprečuje hipoksijo, ustvarja neugodno okolje za širjenje patogenih mikrobov in spodbuja obnovo tkiva.

NAVODILA ZA UPORABO
Kremo namažite neposredno na prizadeto območje. Pri oskrbi akutnih in kroničnih kožnih obolenj zaradi različnega vzroka, najprej področje očistite z raztopino za izpiranje rane, nato nanesite Rigenoma pršilo na dno rane, na kožo okoli rane pa nanesite enakomerno plast Rigenoma kreme za več kot 5 cm okoli prizadetega območja.
Kremo lahko nanesete tudi neposredno na celotno poškodovano območje, še posebej med fazo granulacije. Kremo Rigenoma® lahko uporabljate v kombinaciji z oblogo za rane Rigenoma Gauze®, ki vzdržuje vlažno okolje in pospešuje obnovo tkiv in regeneracijo z aktivnim delovanjem na rani. Rigenoma® kremo nanesite enkrat ali dvakrat na dan. V primeru uporabe povoja in obloge je potrebno zamenjati oblogo na vsake 3 do 4 dni, oziroma po nasvetu zdravnika. Pri oskrbi dermatoloških težav nanesite kremo 2 do 3 krat na dan. Obdobje uporabe je različno in je odvisno od zahtevnosti poškodbe in hitrosti terapevtskega odziva.

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI
Samo za lokalna uporabo. Ne zaužijte. Izdelek hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka po datumu uporabnosti. Datum uporabnosti se nanaša na nepoškodovan in pravilno shranjevan izdelek. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru stran od virov toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjujte po možnosti med 5 ° C in 35 ° C. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Po uporabi tubo dobro zaprite. Po odprtju je priporočljivo uporabiti izdelek v 6 mesecih.

KONTRAINDIKACIJE
Rigenoma® kremo večina zelo dobro prenaša.
Kontraindicirana je pri preobčutljivosti na posamezne sestavine.
Ni primerov preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se slučajno pojavijo, prosimo, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.
Ni znanih primerov prevelikega odmerjanja.
Ni znanih interakcij z zdravili in drugimi medicinskimi snovmi.
Kremo Rigenoma® lahko uporabljate tudi med nosečnostjo, ker nima mutagene aktivnosti.

PAKIRANJE
40 ml tuba

BREZ GLUTENA
BREZ BARVIL
BREZ ALERGENOV
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RIGENOMA krema 40 ml