RIGENOMA pršilo 20 ml

16,90 €
Na zalogi
SKU
1058153
RIGENOMA pršilo za oskrbo poškodb, vnetij, dermatoloških težav ( dermatitis, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje kože, mikoze ). Preprečuje in oskrbuje okužbe ter zmanjšuje izločke iz rane. Za lokalno čiščenje ran.
RIGENOMA pršilo -za oskrbo poškodb, vnetij in nečistoč na koži
z
OZOILE®
Erbagil patent
Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom

NAVODILA
Rigenoma® pršilo z Ozoile® je namenjeno preprečevanju in oskrbi akutnih in kroničnih poškodb na koži zaradi različnih vzrokov. Tudi v primerih če obstaja tveganje za okužbe, kot so preležanine, žilne, presnovne razjede in razjede zaradi pritiska, kirurške rane, travmatske, kemoterapevtske in radioterapevtske poškodbe.
Namenjena je tudi preprečevanju in oskrbi dermatoloških težav, za katere je značilno vnetje, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje kože, spremembe flore, kožne bariere in možnosti okužbe kot v primeru mikoze.

GLAVNE SESTAVINE
OZOILE® (stabilni ozonidi z vitamin E acetatom), eterično olje Melaleuca Alternifolia (čajevca), tioktična kislina.

OZOILE®, stabilni ozonidi z vitamin E acetatom, je skupina inovativnih molekul, pridobljenih s patentiranim postopkom, ki deluje proti vnetju, srbečici, preprečuje hipoksijo, ustvarja neugodno okolje za širjenje patogenih mikrobov in spodbuja obnovo tkiva.

NAVODILO ZA UPORABO
Izdelek razpršite neposredno na prizadeto območje. Pri oskrbi akutnih in kroničnih kožnih poškodb različnih vzrokov. Najprej področje očistite z raztopino za izpiranje (čiščenje) rane, nato nanesite pršilo Rigenoma® na dno rane. Nanesite 1 razpršek na površino približno vsakih 4 cm², z razdalje približno 5 cm. Za dokončanje oskrbe rane nanesite enakomeren sloj Rigenoma® kreme na kožo okoli rane za več kot 5 cm okoli prizadetega območja. Na koncu pokrijte rano z Rigenoma® gazo za zaščito, ki vzdržuje vlažno okolje in pospešuje obnovo tkiv in regeneracijo z aktivnim delovanjem na rani. Rigenoma® pršilo nanesite enkrat ali dvakrat na dan. V primeru uporabe povoja in obloge je potrebno zamenjati oblogo na vsake 3 do 4 dni, oziroma po nasvetu zdravnika. Pri oskrbi dermatoloških težav nanesite Rigenoma® pršilo 2 ali 3-krat na dan. Obdobje uporabe je različno in je odvisno od zahtevnosti poškodbe in hitrosti terapevtskega odziva.

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI
Samo za lokalno uporabo. Ne zaužijte. Izdelek hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka po datumu uporabnosti. Datum uporabnosti se nanaša na nepoškodovan in pravilno shranjevan izdelek. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru stran od virov toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjujte po možnosti med 5 ° C in 35 ° C. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Po uporabi tubo dobro zaprite. Po odprtju je priporočljivo uporabiti izdelek v 6 mesecih.

KONTRAINDIKACIJE
Rigenoma® pršilo večina ljudi zelo dobro prenaša.
Kontraindicirano je pri preobčutljivosti na posamezne sestavine.
Ni primerov preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se slučajno pojavijo, prosimo, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.
Ni znanih primerov prevelikega odmerjanja.
Ni znanih interakcij z zdravili in drugimi medicinskimi snovmi.

PAKIRANJE
20 ml steklenička

brez glutena
brez barvil
brez alergenov
brez konzervansov

MEDICINSKI PRIPOMOČEK CE 0425
Več informacij
Special Price 8,45 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RIGENOMA pršilo 20 ml