Rigevita serum proti staranju 30 ml

89,90 €
Na zalogi
SKU
8050538120321
Rigevita serum proti staranju

Revitalizirajoč serum za obraz, vrat in oči
Rigevita® Serum Anti-age je čistilo za vsakodnevno uporabo, ki vlaži, pomirja, ščiti in oživlja kožo obraza in vratu z izjemnim delovanjem učinkovine Stamiuvex® v kombinaciji z delovanjem Poliuvex ® in hialuronske kisline.
RIGEVITA

Rigevita serum proti staranju kože
Rigevita® Serum Anti-age je čistilna krema za vsakodnevno uporabo, ki vlaži, pomirja, ščiti in oživlja kožo obraza in vratu z izjemnim delovanjem učinkovine Stamiuvex® v kombinaciji z delovanjem Poliuvex ® in hialuronske kisline. Rigevita® serum proti staranju daje novo in izjemno vitalnost in energijo epitelijskim celicam zaradi anti-age učinka matičnih celic patenta Stamiuvex®, pridobljenih iz nezrelih grozdnih jagod. Spodbuja obnovo celic in kožo ščiti pred okoljskimi dejavniki in onesnaževanjem. Rigevita® izboljšuje funkcionalnost mikrocirkulacije in zmanjšuje temno polt okrog očesa, zahvaljujoč organskemu fitokompleksu lupine rdečega grozdja iz patenta Poliuvex® podjetja Erbagil. Osvetli oči, prepreči vrečke in podočnjake ter učvrsti podbradek.
Stamiuvex® - matične celice, pridobljene iz organskih in 100% italijanskih nezrelih grozdnih jagod - izvajajo intenzivno funkcijo reprogramiranja proti staranju in učinkovito regeneracijo celic. Stamiuvex® deluje proti staranju
Poliuvex® osvetli konturo oči in nasprotuje vrečkam in podočnjakom, medtem ko hialuronska kislina kožo globinsko vlaži in učvrsti ter koži daje tonus in elastičnost. Rigevita® serum proti staranju učinkovito zmanjša gube, ki so že prisotne na koži in ima terapevtsko delovanje na vulgarne, pustulatne in združene akne. Pri tem ima vpliv tudi hialuronska kislinia. Obnavlja kožo po tretmajih s hidroksi kislinami, pilingu in britju. Globoko vlaži in naredi kožo bolj napeto in prožno ter izjemno žametno.

INDIKACIJE
Poživljajoča nega obraza Rigevita® je indicirana za mastno kožo, akne, nenormalno pigmentacijo, majhne nepravilnosti, rdečico, gube, podočnjake, rdečično kožo in izpostavljeno britju in luščenju.

UPORABA
Očistite prizadeto območje s Pulidro® in vsak dan nanesite kremo Rigevita® Anti-age: odmerek za konturo ustnic in očesa s krožnim tapkanjem. En odmerek nanašamo, dokler se ne absorbira na ličnicah, od nosu proti templjem in na čelu, od sredine proti templjem. En odmerek za območje čeljusti, ki ga masiramo, dokler se ne absorbira, začenši od brade proti očesnemu režnju. Dva odmerka na vratu, počasi krožno masirajte od spodaj navzgor, desno in levo stran.

Za učinkovito delovanje je treba Rigevita® Serum proti staranju nanašati vsaj trikrat na teden.
Več informacij
Special Price 62,93 €
Special Price From Date 1. feb. 2021
Special Price To Date 8. mar. 2021
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rigevita serum proti staranju 30 ml