Rigevita serum proti staranju 30 ml

Akcijska cena 67,40 € Redna cena 89,90 €
Na zalogi
SKU
8050538120321
Rigevita serum proti staranju

Revitalizirajoč serum za obraz, vrat in oči
Rigevita® Serum Anti-age je čistilo za vsakodnevno uporabo, ki vlaži, pomirja, ščiti in oživlja kožo obraza in vratu z izjemnim delovanjem učinkovine Stamiuvex® v kombinaciji z delovanjem Poliuvex ® in hialuronske kisline.
Rigevita serum proti staranju

Revitalizirajoč serum za obraz, vrat in okrog oči
Rigevita® Serum Anti-age je čistilo za vsakodnevno uporabo, ki vlaži, pomirja, ščiti in oživlja kožo obraza in vratu z izjemnim delovanjem učinkovine Stamiuvex® v kombinaciji z delovanjem Poliuvex ® in hialuronske kisline.
Stamiuvex® - izvorne celice, pridobljene iz organskih in 100% italijanskih nezrelih grozdnih jagod - izvajajo intenzivno funkcijo reprogramiranja proti staranju in učinkovito regeneracijo celic.
Poliuvex® osvetli konturo oči in nasprotuje vrečkam in podočnjakom, medtem ko hialuronska kislina kožo globinsko vlaži in učvrsti ter koži daje tonus in elastičnost.
Stamiuvex® deluje proti staranju
Rigevita® serum proti staranju daje novo in izjemno vitalnost in energijo epitelijskim celicam zaradi anti-age učinka matičnih celic patenta Stamiuvex®, pridobljenih iz nezrelih grozdnih jagod. Spodbuja obnovo celic in kožo ščiti pred atmosferskimi dejavniki in onesnaževanjem.

Blažilni in zaščitni učinek Poliuvex®
Rigevita® izboljšuje funkcionalnost mikrocirkulacije in zmanjšuje temno polt okrog očesa, zahvaljujoč organskemu fitokompleksu lupine rdečega grozdja iz patenta Poliuvex® podjetja Erbagil. Osvetli oči, prepreči vrečke in podočnjake ter učvrsti podbradek.
Močno, vlažilno in osvetljujoče delovanje hialuronske kisline
Rigevita® serum proti staranju učinkovito zmanjša gube, ki so že prisotne na koži in ima terapevtsko delovanje na vulgarne, pustulatne in združene akne, zahvaljujoč tudi hialuronski kislini. Obnovi kožo po tretmajih s hidroksi kislinami, pilingu in britju. Globoko vlaži in naredi kožo bolj napeto in prožno ter izjemno žametno.

INDIKACIJE
Regetalizirajoča nega obraza Rigevita® je indicirana za mastno kožo, učinke aken, nenormalno pigmentacijo, majhne pomanjkljivosti, rdečico, gube, podočnjake, reaktivno kožo s težnjo k kuperozi in izpostavljeno britju in luščenju.

UPORABA
Očistite prizadeto območje s Pulidro® in vsak dan nanesite Rigevita® Anti-age:
odmerek za konturo ustnic in očesa s krožnim tapkanjem
en odmerek nanesemo, dokler se ne absorbira na ličnicah, od nosu proti templjem in na čelu, od sredine proti templjem
odmerek za območje čeljusti, ki ga masiramo, dokler se ne absorbira, začenši od brade proti očesnemu režnju
dva odmerka na vratu, počasi krožno masirajte od spodaj navzgor, desno in levo stran
Za učinkovito delovanje je treba Rigevita® Serum proti staranju nanašati vsaj trikrat na teden.
Več informacij
Special Price 67,40 €
Special Price From Date 12. nov. 2020
Special Price To Date 31. dec. 2020
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rigevita serum proti staranju 30 ml