VRHUNSKA NARAVNA KOZMETIKA

VRHUNSKA NARAVNA KOZMETIKA
VRHUNSKA NARAVNA KOZMETIKA Stamiuvex® je patent Erbagila, ustvarjen v svojih raziskovalnih laboratorijih za matične celice, pridobljene iz organskih nezrelih grozdnih jagod, pridelanih na njihovem posestvu. Matične celice Stamiuvex® izvajajo funkcijo reprogramiranja in regeneracije celic ter sestavljajo celotno kozmetično linijo Erbagil. Stamiuvex® deluje na proste radikale zahvaljujoč visoko razpoložljivim polifenolom, ima antioksidativne lastnosti in zavira oksidativno razgradnjo molekul. Stamiuvex® je rezultat postopka brez topil in brez parabenov, ki se izvaja po zeleni tehnologiji. Stamiuvex® povečuje čar obraza in telesa ter skrbi za kožo.
Prikaži kot Seznam Mreža

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
 1. Rigeidra biokrema 50 ml
  Rigeidra biokrema 50 ml
  79,90 €
  Rigeidra biokrema

  Poživljajoča bio-krema proti staranju
  Rigeidra® Revitalizing Anti-Aging Biocream vlaži, obnavlja, učvrsti in revitalizira kožo obraza, vratu in dekolteju z izjemnim delovanjem Linfavitis® v kombinaciji z Stamiuvex®, foto zaščitnim delovanjem + Oil® in terapevtskim učinkom hialuronske kisline.
  Izvedite več
 2. Esfolux regenerirajoča nočna biokrema
  Esfolux regenerirajoča nočna biokrema
  79,90 €
  ESFOLUX

  Piling in regeneracijska nočna krema za obraz, vrat in dekolte
  Esfolux® nočna krema za piling in regeneracijo, ki čisti, pomirja, ščiti, zmehča in hidrira kožo obraza, vratu in dekolteja, zahvaljujoč izjemnemu kombiniranemu delovanju učinkovin Rigefruit® , Stamiuvex® in Poliuvex®, fotozaščitni učinek + Oil® in močan učinek hialuronske kisline.

  Izvedite več
Prikaži kot Seznam Mreža

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer