SILIKONSKA DOJKA ZA DEMONSTRACIJO LAKTACIJE

99,99 €
Na zalogi
SKU
MHK155-IV
Silikonska dojka za demonstracijo laktacije je dragocen vir za prikaz veščin dojenja in nege dojk na popolnoma funkcionalni umetni dojki. To predstavitveno dojko je mogoče napolniti s tekočino za predstavitev specializiranih izdelkov za dojenje, kot so prsne črpalke, zbiralniki mleka, ščitniki za bradavice in naprave za masažo dojk.
Silikonska dojka za demonstracijo laktacije je dragocen vir za prikaz veščin dojenja in nege dojk na popolnoma funkcionalni umetni dojki. To predstavitveno dojko je mogoče napolniti s tekočino za predstavitev specializiranih izdelkov za dojenje, kot so prsne črpalke, zbiralniki mleka, ščitniki za bradavice in naprave za masažo dojk.
Odstranljiva sesalna podlaga trdno pritrdi silikonsko dojko na katero koli gladko, ravno, navpično površino, za preproste ročne demonstracije pa jo lahko odstranite iz površine! Poleg tega prevleka, odporna proti prahu, zagotavlja, da bradavica in areola ostaneta čisti in higienični med uporabo, medtem ko se demo dojka sama razstavi za enostavno čiščenje in nego.

Lastnosti:
• Lahko se napolni s tekočino za enostaven prikaz učinkov različnih izdelkov za laktacijo!
• Odstranljiva sesalna podlaga omogoča pritrditev silikonske dojke na gladke navpične površine ali uporabo ročaja za ročno demonstracijo!
• Prevleka, odporna proti prahu, ohranja bradavico in areolo čisto med uporabo.
• Označene količine znotraj silikonske dojke.
• Zaklopke na bradavici in zamašku ohranjajo obliko dojke med demonstracijo.
• Izdelano iz mehkega in trpežnega silikona za živila.
• Razstavljiva za enostavno čiščenje in nego.
• Brez BPA, PVC in ftalatov.

Čiščenje in nega:
Po vsaki uporabi odcedite tekočino iz silikonske dojke, temeljito očistite s toplo milnico, sperite in dobro posušite. Zaklopke in vogale silikonske dojke je mogoče očistiti z majhnimi ščetkami za cevke z mehkimi ščetinami. Če silikonske dojke ne boste uporabljali dlje časa, jo dobro operite in posušite ter shranite v embalaži, da ostane čista.

Opozorilo:
Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte izdelek, če kaže znake poškodb. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabljajte samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trda gobice popraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Samo za odrasle. Hraniti izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Hitrosti pretoka med predstavitvami se lahko razlikujejo glede na metodo iztiskanja, produkt laktacije ter temperaturo in koncentracijo uporabljene tekočine. Pri izvajanju demonstracij priporočamo uporabo tekočine, podobne materinemu mleku. Pred demonstracijami nežno stisnite bradavico, da zagotovite, da je luknja čista in da tekočina lahko prehaja skozi. Pred uporabo se vedno prepričajte, da je vsak del pravilno nameščen.

Uporaba:
1. Pritrdite sesalno podlago na spodnji pokrov.
2. Nalijte tekočino na sredino zunanjega dela dojke, pri tem pa pazite, da se ne napolni čez zgornjo merilno oznako.
3. Zamašek tesno potisnite v odprtino.
4. Zataknite zunanjo dojko in spodnjo prevleko eno v drugo ter zasukajte, da se zategne.
5. Držite ročaj ali prisesajte silikonsko dojko na ravno gladko površino za priročno predstavitev.
6. Predstavite specializirane izdelke za dojenje, kot so prsne črpalke.
7. Pokažite veščine dojenja, nego dojk in ročni iztis.
8. Silikonsko dojko pokrijte s protiprašno prevleko, ko ni v uporabi.

Prosimo upoštevajte: Meritve prostornine so približne in jih je treba uporabljati samo kot splošno referenco. Ta izdelek ni medicinski pripomoček in je namenjen samo za izobraževalne namene – ni za uporabo na ljudeh ali živalih. Ta izdelek je mogoče pritrditi na ravne površine, kot so stene, vendar bo varneje in dlje časa prisesan na povsem ravne, gladke površine, npr. steklo.
Več informacij
Special Price 79,99 €
Special Price From Date 1. apr. 2023
Special Price To Date 20. apr. 2023
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILIKONSKA DOJKA ZA DEMONSTRACIJO LAKTACIJE