Zasebnost podatkov

Specializirana spletna trgovina Z Pharm www.z-pharm.si zagotavlja varnost vseh vaših osebnih podatkov. Občutljive podatke, ki nam jih boste zaupali, bomo uporabili izključno za izvedbo nakupov, izboljšanje našega delovanja in spremljanje vašega zadovoljstva z našimi proizvodi in storitvami. Nikakor jih ne bomo posredovali tretji osebi. Vaši podatki bodo uporabljeni za naslednje postopke:
- za izpolnitev naročil in dostavo blaga;
- podatki o vaših nakupih nam tudi omogočajo prilagoditev spletnih strani vašim interesom;
- vaše osebne podatke bomo z vašim dovoljenjem uporabili tudi za obveščanje o novostih v specializirani internetni trgovini
-- vaš e-naslov bomo uporabili tudi za preverjanje zadovoljstva z nakupno izkušnjo / produktom / storitvijo. Preverjanje zadovoljstva je del prodajno / nakupnega procesa. Preverjanje zadovoljstva opravljamo s sistemom Artur podjetja Cohortem d.o.o.. Vaše osebne podatke bomo poslali podjetju Cohortem d.o.o. v obdelavo in hrambo samo za namen preverjanja zadovoljstva. S podjetjem Cohortem d.o.o. imamo urejena vsa ustrezna pogodbena razmerja, vključno s pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.

Nakup brez tveganja

Vsi izdelki v trgovini imajo 15 dnevno garancijo. Če vam katerikoli kupljeni izdelek ne ustreza ali z njim niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 15 dni vrnete nepoškodovanega, nespremenjenega, neuporabljenega in vrnili vam bomo denar brez vprašanj in brez zapletov. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v roku 15 dni. Prosimo vas, da izdelke vrnete v originalni embalaži s priloženo kopijo računa in dobavnice ter številko vašega TRR( transakcijskega računa pri izbrani banki), na naslov:

Z PHARM d.o.o.
Dunajska cesta 181
1000 Ljubljana

Reklamacija

- Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
- Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.
- V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla ali vračilo kupnine.
- Kupec lahko reklamirano blago vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Če želite blago vrniti na naše stroške, se morate o tem dogovoriti z nami. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!