Pogosto zastavljena vprašanja

Kako opravim nakup v spletni trgovini?

Opravljanje nakupa v naši spletni trgovini je enostavno. Tehnične informacije in dodatna navodila za nakup si lahko preberete v oddelku informacij.

Kako vprašam za nasvet pri uporabi izdelka?

Za nasvet nas lahko povprašate preko "Kontaktnega obrazca". Na vsa vaša vprašanja odgovarjajo strokovnjaki, ki so zavezani k varovanju osebnih podatkov.

Kako izvem o novostih in aktualni ponudbi na spletni trgovini z-pharm.si

O mesečnih novostih boste kar najbolje obveščeni, če se naročite na naše e-novice. To storite s pomočjo "Kontaktnega obrazca", kjer v polje sporočilo vpišete:"Želim prejemati novice".

Kako vem, kaj se dogaja z mojim naročilom?

O poteku naročila boste obveščeni na email. V primeru morebitnih težav se obrnite na nas.

Ali lahko naročim izdelke v imenu tretje osebe?

Izdelke lahko naročite le v svojem imenu, vendar lahko ob naročilu navedete drug naslov za dostavo. Tako lahko izdelke naročite npr. starejšim ali bolnim sorodnikom. V primeru navedbe drugega naslova za dostavo morate plačilo za blago izvesti po predračunu.

Kdaj bodo naročeni izdelki dostavljeni?

Vsi naročeni izdelki bodo predvidoma dostavljeni že naslednji delovni dan, če naročilo oddate med delavniki do 21. ure zvečer. Če naročilo oddate po 21. uri, bodo izdelki predvidoma dostavljeni dan kasneje. V primeru zamude boste o tem predhodno obveščeni. V primeru plačila po predračunu bodo izdelki odpremljeni po potrditvi plačila.