KOMPLET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA & STEKLENIČKA 3. GENERACIJE 160 ml (SIVA)

49,99 €
Ni na zalogi
SKU
GBHK021
Priročna kombinacija za vse doječe mame, ki vsebuje silikonsko prsno črpalko Haakaa in silikonsko stekleničko za dojenčke 3. generacije. Materino mleko lahko črpate direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, nato pa zamenjate nastavek in namestite nastavek s cucljem, ki omogoča hranjenje direktno iz stekleničke.
Priročna kombinacija za vse doječe mame, ki vsebuje silikonsko prsno črpalko Haakaa in silikonsko stekleničko za dojenčke 3. generacije. Materino mleko lahko črpate direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, nato pa zamenjate nastavek in namestite nastavek s cucljem, ki omogoča hranjenje direktno iz stekleničke.
Prsna črpalka Haakaa 3. generacije ohranja enako preprosto in učinkovito obliko prsne črpalke, kot jo poznate in imate radi, le da lahko zdaj materino mleko preprosto načrpate v snemljivo silikonsko steklenico za enostavno hranjenje ali shranjevanje! Nastavek za črpanje lahko hitro zamenjate za kateri koli nastavek iz naše ponudbe izbirnih zamenljivih nastavkov (vsak se prodaja posebej).
Kombinacija prsne črpalke in nastavek za hranjenje sta izdelana iz silikona za živila in netoksičnega PP. Kombinacija je kot nalašč za dolge razdalje z avionom ali avtomobilom ali preprosto povsod, kjer želite hitro in diskretno črpati mleko.
Steklenička, ki je vključena v ta komplet, vsebuje nastavek Slow Flow.

Lastnosti:
- Izdelano iz medicinskega silikona.
- Črpajte neposredno v stekleničko in se s tem izognite politju in rizičnemu prenosu mleka.
- Združljiva z vsemi nastavki silikonskih stekleničk 3. generacije.
- Silikonska prsna črpalka je primerna za različne velikosti prsi.
- Nastavek za stekleničko je zasnovan tako, da posnema naravno dojenje.
- Široka podlaga preprečuje nenamerno razlitje.
- Za uporabo ne potrebujete kablov ali baterij.
- Primerno za sterilizacijo v mikrovalovni pečici, sterilizatorjih in vreli vodi.
- Brez BPA, PVC in ftalata.

Uporaba:
Kako uporabljati prsno črpalko Haakaa:
1. Sterilizirajte prsno črpalko tako, da jo pustite 2-3 minute vreti v vodi.
2. Rob črpalke postavite na bradavico - poskrbite, da bo bradavica udobno centrirana v vratu črpalke.
3. Pričnite s sesanjem - morda boste morali nekajkrat prilagoditi položaj črpalke. Ko je črpalka udobno nameščena, pričnite s sesanjem tako, da stisnete dno črpalke in pričnete s črpanjem mleka.
4. Ko začne mleko teči, pustite črpalko pri miru!
5. Ko je črpalka polna, jo izpraznite v posodo za shranjevanje in ponovno nastavite.

Nasveti:
Spodbudite črpanje mleka tako, da na prsi položite tople obkladke in nežno masirate. Med hranjenjem vašega otroka pritrdite črpalko Haakaa na drugo dojko, da ujame dragoceno mleko, ki bi se sicer izgubilo v prsno blazinico.
Čiščenje in nega:
Prsno črpalko očistite po vsaki uporabi. Zelo priporočamo čiščenje in sterilizacijo vaših izdelkov Haakaa s katerim koli sistemom za sterilizacijo s paro ali vrenjem v vodi 2-3 minute. Za čiščenje tega izdelka ne uporabljajte sredstev za beljenje ali sterilizacijskih tablet. Za čiščenje teh izdelkov ne uporabljajte UV sterilizatorjev, saj lahko to vpliva na življenjsko dobo izdelka.

Opozorila:
Redno preverjajte v kakšnem stanju je izdelek. Če se pri izdelku pokažejo znaki poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtače z mehkimi ščetinami ali mehke gobice. Trda sredstva za čiščenje lahko opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte stiku z neposredno sončno svetlobo. Opomba: Meritve prostornine so približne in jih je treba uporabljati samo za splošno referenco.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA & STEKLENIČKA 3. GENERACIJE 160 ml (SIVA)