Vitamin B15 Memory s kurkumo,…-

19,90 €
Na zalogi
SKU
8594006896962
Vitamin B15 Memory s kurkumo
Opis
Edinstven izdelek, ki vsebuje gobo resasti bradovec (Hericium erinaceus) in štiri rastline (ginko biloba, kurkuma, rožni koren in brahmi) in vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki. Ima koristne učinke, ki povečujejo spomin, koncentracijo, kognitivne funkcije in je primeren za vsakogar, ki se sooča z večjim psihičnim ali fizičnim stresom. Pangamska kislina je dragocen vitamin za človeško telo, saj sodeluje pri uravnavanju presnove beljakovin in maščob, podaljšuje življenjski cikel celic, pomaga sintetizirati encime in hormone ter pospešuje regenerativne procese v tkivih in se sinergijsko dopolnjuje z vitaminom B17.

Pakiranje: 23,8g/60 kapsul po 300 mg

Vsebina ene kapsule: 300 mg mešanice vsebuje 100 mg gobe resasti bradovec v prahu (Hericium erinaceus), 70 mg kurkume v prahu (Curcuma longa), 50 mg ekstrakta Brahmi (Bacopa monnieri), 40 mg izvlečka rožnega korena (Rhodiola rosea), 20 mg ekstrakta ginka (Ginkgo biloba), 20 mg suhega pivskega kvasa (z vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki). Ovoj kapsule: želatina.

Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: Vitamin B15 je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vitamin B15 Memory s kurkumo,…-