DERMOZOIL šampon 150ml

Akcijska cena 13,90 € Redna cena 15,49 €
Na zalogi
SKU
119700318
Dermozoil šampon je namenjen globinski in nežni higieni lasišča. V primeru reaktivnosti kože, neravnovesja lojnic, srbenja, razdraženosti, kseroze!
ŠAMPON DERMOZOIL® s sestavino Ozoil® je inovativna formula brez SLS in SLES, agresivnih in potencialno dražečih površinsko aktivnih snovi, idealna za vse starostne skupine. Kombinacija sestavin Ozoile® in Melaleuca Alternifolia (čajevca) skupaj s čistilnim delovanjem decil glukozida, neagresivne površinsko aktivne snovi z nizko močjo razmaščevanja in visoko biokompatibilnostjo, ohranja hidrolipidni film in zaščitno pregradno funkcijo kože ter ustvarja neugodno okolje za spremembe mikrobiote. Za učinkovito in nežno čiščenje lasišča z izboljšanim razkuževalnim delovanjem. Stalna uporaba izdelka preprečuje nastanek vseh neprijetnih občutkov, ki so pogosto povezani z dermatološkimi boleznimi in se kažejo kot reaktivnost kože, neravnovesje lojnic, srbenje, draženje ali kseroza.

INDIKACIJE
Globinsko in nežno čiščenje in higiena lasišča. Idealen za čiščenje v vseh starostnih skupinah: novorojenčkih, otrocih, odraslih in starejših. Posebej indiciran v primeru pogostega pranja v vseh primerih z znaki draženja, rdečice, srbenja, kseroze, lipidnega neravnovesja, reaktivnosti kože in za oskrbo in preprečevanje vseh neprijetnih občutkov, povezanih s kožnimi boleznimi.

GLAVNE SESTAVINE:
Ozoile® (stabilni ozonidi), Decil glukozid, olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca). OZOILE®
Deluje na dražeče in srbeče stanje ter ustvarja neugodno okolje za spremembe mikrobiote. Deluje proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku, oteklini in razvoju degenerativnih procesov. Mesto oskrbi s kisikom in obnavlja hidrolipidni zaščitni film.
DECIL GLUKOZID
Nežna površinsko aktivna snov, visoko kompatibilna s kožo, z nizko močjo razmaščevanja za globinsko in nežno razkuževalno delovanje.
MELALEUCA ALTERNIFOLIA
Izboljša delovanje sestavine Ozoile®.

BREZ SLS in SLES - BREZ ALERGENOV
BREZ BARVIL - BREZ GLUTENA
DERMATOLOŠKO PRESKUŠENO

NAVODILA ZA UPORABO
Nanesite šampon Dermozoil® na mokro lasišče, masirajte, dokler se ne speni, in nato sperite.
OPOZORILA
Ne zaužijte. Izdelek shranjujte izven dosega otrok. Pripomočka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabljajte v primeru poškodovane embalaže.
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru nenamernega stika temeljito sperite z vodo. Zaenkrat ni znanih primerov preobčutljivosti in stranskih učinkov. Ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti na izdelek ali posamezne njegove sestavine. Če se pojavi, je priporočljivo prekiniti z uporabo in se posvetovati z zdravnikom. Po uporabi skrbno zaprite stekleničko. Shranjujte na suhem mestu, stran od virov toplote in neposredne sončne svetlobe. Rok uporabnosti se nanaša na nedotaknjen in pravilno shranjen izdelek. Po odprtju je priporočljivo porabiti izdelek v 6 mesecih.
Več informacij
Special Price 13,90 €
Special Price From Date 23. feb. 2024
Special Price To Date 31. mar. 2024
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DERMOZOIL šampon 150ml