Menopavza, 60 kapsul

18,90 €
Na zalogi
SKU
8594006898225
Naravna kombinacija MENOPAVZA vsebuje gobo maitake in 6 zelišč, ki ugodno vplivajo na hormonsko ravnovesje žensk pred in med menopavzo.
Opis

Naravna kombinacija MENOPAVZA vsebuje gobo maitake in 6 zelišč, ki ugodno vplivajo na hormonsko ravnovesje žensk pred in med menopavzo. Rhodiola rosea pomaga telesu, da se prilagodi čustveni in fizični napetosti. Tribulus terrestris ima pomirjujoč učinek na živčni sistem. Vitex agnus-castus prispeva k hormonskemu ravnovesju in lajšanju simptomov menopavze, kot so znojenje, navali vročine in nenadno razpoloženje.

Pakiranje: 24g/60 kapsul po 310 mg

Vsebina ene kapsule: 310 mg mešanice: [navadna konopljika (Vitex agnus-castus) posušeni plodovi v prahu 56 mg; posušeno steblo enostranske hruškolistke (Orthilia secunda); izvleček korenine rožnega korena (Rhodiola rosea) 50 mg; izvleček stebla navadne plahtice (Alchemilla vulgaris); posušeno steblo navadnega rmana (Achillea millefolium); Tribulus terrestris posušeno steblo 42 mg; posušen prah cele gobe maitake (Grifola frondosa)]. Ovojnica kapsule: želatina.

Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 kapsula 2x dnevno pred obrokom. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo. Primerno za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: Menopavza je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, mlajše od 18 let, nosečnice in doječe matere. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino. Če uporabljate nevroleptike ali hormonsko kontracepcijo, priporočamo, da se za uporabo posvetujete s svojim zdravnikom.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 –
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Menopavza, 60 kapsul