Arhiv: December 2020

  1. Kako preprečiti zobni kamen, vnete dlesni in neprijetni zadah pri vašemu ljubljenčku?

    Kako preprečiti zobni kamen, vnete dlesni in neprijetni zadah pri vašemu ljubljenčku?

    Poznate občutek, ko se želite navdušeno igrati z vašim ljubljenčkom? Veselo se mu približate, nato pa vam zastane korak. Vaš hišni ljubljenček ima težave z zobnim kamnom, vnetimi dlesnimi in neprijetnim zadahom. Ob božanju in metanju njegove najljubše igrače razmišljate le o tem, ali obstaja uporabna zobna krtača zanj. S čiščenjem z Emmi pet ultrazvočno zobno krtačko se lahko izognemo čiščenju zobnega kamna pri veterinarju, ki poteka pod narkozo. 

    Zakaj čistiti zobe vašemu ljubljenčku?

    Veliko lastnikov psov se ne strinja s tem, da je potrebno psu umivati zobe, saj so imeli s tem slabe izkušnje v preteklosti. Nekateri imajo pse že dolgo časa in nikoli niso skrbeli za njihovo osebno higieno. Zato ne vidijo razloga, zakaj bi začeli sedaj. Pri tem gre predvsem za vprašanje zdravja. Bakterije lahko povzročijo resne bolezni. Te zdravstvene težave je relativno lahko preprečiti že z dentalno higieno. 

    Preberi več »
  2. Z ultrazvočno zobno ščetko do sijočega nasmeha

    Nasmeh, foto: Pixabay

    Revolucija v ustni negi z ultrazvokom

    Ste kdaj v oglasih zagledali neverjetnega moškega ali žensko in ste želeli biti tudi vi takšni? Zakaj ne bi svojih sanj uresničili? Pri ljudeh najprej opazimo oči. Takoj za njimi pa nasmeh. Beli zobje in sijoč nasmeh nas močno privlači. Do takšnih rezultatov lahko pridete tudi sami z uporabo ultrazvočne zobne ščetke.

    Prednosti ultrazvočnih zobnih ščetk

    Pri umivanju zob z uporabo ultrazvočne zobne ščetke Emmi-dent odstranimo celo do 100 odstotkov več zobnih oblog kot z uporabo običajne ročne zobne ščetke. Z navadno zobno ščetko si pogosto umivamo zobe premalo časa. Velikokrat ne uporabljamo pravilne tehnike. Čez čas opazimo posledice tovrstnih dejanj. V ustni votlini se nam začnejo kopičiti zobne obloge. Pri uporabi ultrazvočnih zobnih ščetk so te skrbi odveč. Z ultrazvočnimi zobnimi ščetkami Emmi-dent Platinum in Emmi-dent Metalic in hkratno uporabo Emmi-dent zobnih past se tvori na milijone majhnih zračnih mehurčkov, ki z implodiranjem nežno odstranjujejo ostanke hrane, zobne obloge, bakterije in obarvanja.

    Preberi več »